marcinusz Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Ja już też na miejscu. Było zacnie. Ogrom dzięki organizację. Uczestnikom za uczestniczenie
seagete85 Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 dzięki za imprezę było warto się wybrać i do zobaczenia wkrótce Czekam na dobre foty ze zjazdu
Sol Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Proszsz: snej i foto z cyklu "co temu roweru nie halo?"
miciu22 Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 No i się udało https://picasaweb.google.com/104283168019702526674/20120706084ZlotFRORG
ShadoK Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 i ja juz w domku, bylo ZACNIE podziekowania dla organizatorow
Sol Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 No i się udało Picasa Web Albums - Dominik Jakubowski - 2012-07-06/ 0... 59-61 kultowy wypych, szkoda że nie słychać much
zaDymek Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Dziękować za organizację i towarzystwo ! Mam nadzieję że wczoraj wieczorem nie przeklinaliście mocno
marcinusz Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 No i się udało Picasa Web Albums - Dominik Jakubowski - 2012-07-06/ 0... Jak patrzę na ostatnie zdjęcie w pięknym słońcu i przypomnę sobię, co działo się kwadrans później... Super foty MOAR!
miciu22 Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Ale, że co- wodospad z nieba ? W sumie to tą trasę pchano- wynoszoną teraz miło wspominam, więc nie było chyba tak źle.
marcinusz Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Miał być wodospad i był. Nawet na niebieski szlak nie musieliśmy się po niego fatygować. Sam przyszedł. Może kiedyś góry zaczną pod nas wjeżdżać
ukaniex Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Nas trasa przywitała wodą z prądem i kostkami lodu.
Przeor Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Było rewelacyjnie a traski po prostu miodne:) Dzięki Orgom za tak wspaniała imprezkę. Szkoda, że o musiałem rano się zwijać o 6 ale za to Jałowiec o poranku trochę mi wynagrodził tak wczesne wyjście No i się udało Picasa Web Albums - Dominik Jakubowski - 2012-07-06/ 0... 59 - załapałem sie na ładną fotkę Dziękować za organizację i towarzystwo ! Mam nadzieję że wczoraj wieczorem nie przeklinaliście mocno Ja nie tylko, że cię nie przeklinam, co mógłbym z Tobą do emerytury jeździć. Twoja trasa była zarąbista, ja poproszę tylko takie:) Dzięki wielkie dla przewodnika ZaDymka:)
miciu22 Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Troszkę śladów naszych "wycieczek", a właściwie to tych, w których brałem udział : http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dzcohmqxjdopknil http://www.gpsies.com/map.do?fileId=izirfrcmgjovqfng http://www.gpsies.com/map.do?fileId=yubktqmlhhkdjzpp Niestety zanotowałem dziwne zjawisko podczas zlotu- wyparowała połowa zgrzewki mego browara, nie ładnie, nie ładnie
Mathiu Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Mogę tylko pozazdrościć kolejnego zlotu. Mam nadzieje, że za rok się uda. Tak z ciekawości to ten mostek w krossie sam się rozwalił? https://picasaweb.go...857536940628530
premier2 Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 ja też już wróciłem, droga powrotna była okropna - pod Katowicami załapałem się na oberwanie chmury, droga przypominała rzekę. W temacie zlotu - super, naprawdę udany zlot pod każdym względem. Trasy dawały w kość, pogoda zapewniała odpowiedni poziom adrenaliny, atmosfera świetna. PS burza powędrowała za mną i mam ją teraz za oknem Tak z ciekawości to ten mostek w krossie sam się rozwalił? pękł na zjeździe - chyba murowany kandydat do gleby zlotu
PoleK Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 od tego mostka, mlody koles 190cm? a mówiłem że Kross to zło:P
seagete85 Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 @ Przeor jak już odbierzesz full to daj znać trzeba będzie się zgadać na jakiś porządny trip Widzę że cało dojechałeś do domu:)
n4k5 Napisano 9 Lipca 2012 Autor Napisano 9 Lipca 2012 Dzień dobrerek. Dzięki za zlot i fajne towarzystwo. Utworzyłem nowy wątek, aby wszystkie filmy czy zdjęcia były w jednym wątku, bez zbędnych komentarzy. Zapraszam do umieszczania, moje fotki powinny być wieczorem. http://www.forumrowerowe.org/topic/116925-zlot-iv-oficjalny-zlot-frorg-fotki-i-filmy/
DudiRadom Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Właśnie wrzuciłem fotki. Ciekawe, czy na zdjęciu grupowym byłaby możliwość podpisania ludzi z nickami, żebyśmy wiedzieli kto jest kim ? Może ktoś ma jakiś pomysł.
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Lipca 2012 Mod Team Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za niezłą jazdę My wylądowaliśmy właśnie w Nysie i atakować będziemy rychleby, kope i pradziada w międzyczasie powstał pomysł - z Nysy atakujey karpacz i Odrodzenie + jak dorze będzie Śnieżkę
MrsSil Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki wszystkim, IV zlot należał do bardzo udanych, pogoda dopisała, uczestnicy też Specjalne podziękowania: ZaDymku wielkie dzięki za wybranie trasy, mimo trudów przy wprowadzaniu bike na góre, mojej groźnie wyglądającej gleby (gdyby nie kask pewnie nie mogłabym tu teraz nic napisać) i wielu @#$%^& wypowiedzianych w trakcie - było rewelacyjnie. Qba66 dzięki za wspólne maszerowanie w oczekiwaniu na zjazd i dodawanie otuchy ORGANIZATORZY dzięki za fajny gadżet w postaci kubka, świetna pamiątka. Całej reszcie dzięki za atmosfere i za to, że byliście Pozdro i Do Zo za rok.
marhevek Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki za mega dobrą zabawę .. nawet burze były fajne .. trochę ośka popsuła humor na początku ale warto było wrócił Zajefajne zdjęcia .. mam nadzieję że jeszcze nie wszystkie. Pozdro i do następnego razu .. na pewno będę .. z extra ośką
seagete85 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 trochę ośka popsuła humor na początku ale warto było wrócił Akcja z ośką była najlepsza i pytanie co brakuje w rowerze było najlepsze nie mogłem się powstrzymać by dodać zdjęcie
limaK98 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 już w domu, aż żal wracać na równinę... zaprawdę powiadam- zacny zlot mój pierwszy i mam nadzieję nie ostatni "nasze rowery lubią spacery"
miciu22 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Taak, sprawa ośki była mega. Chociaż patenty jej zastąpienia były całkiem niezłe, jak np. użycie dwóch widelców
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.