Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z przykrością informuję że nie będzie mnie na zlocie z przyczyn zawodowych :( . W piątek muszę być w pracy i to do późna, a z racji odległości nie dam rady pojawić się na zlocie :(

Chętnie odstąpię swoje miejsce na zlocie...

jak coś to PW.

A teraz jak co roku garść nagród:

1. Gleba Zlotu - za wartości artystyczne i ukazanie wpływu alkoholu na człowieka wygrywa Daid smile.gif

2. Piroman Zlotu - kandydatów było dwóch Ukasz za pnie i Piotrulek za spalenie szczotek biggrin.gif. Wygrywa Piotrulek bo miał dalekosiężne plany spalenia palet ale stanęła mu na drodze siatka.

3. Świr, brutal i zoofil Zlotu - oczywiście za historyczne już "###### się psie" zaDymek - dla wyjaśnienia mały kundelek krzywo popatrzył na zaDymka biggrin.gif.

4. Hardkor Zlotu - Bartek1990 i jego według nas ok. 80km/h jadąc rowerem po asfalcie który wyrzucał w powietrze Daidowe A3. Ten cyborg nawet sobie jakieś kable wyprowadził w okolicy prawej łydki ale nie chciał powiedzieć do czego służą.

5. Szczęściara Zlotu - MrSil za kolejny Zlot bez kasku. Tomek załatw to bo zrobimy następnym razem zrzute i się kask przyklei wink.gif.

Oto zeszłoroczni laureaci, kto w tym roku podejmuję się obrony tytułu, albo powalczy o bycie najlepszym? :D

Patrząc na listę tegorocznych uczestników, nie widzę Daida i Piotrulka :( zaDymek pewnie stanie na wysokości zadania, a ja też nie odpuszczę :P

Ktoś może potwierdzić, że kuchnia będzie do naszej pełnej dyspozycji?

Jest może w pobliżu jakiś większy sklep typu biedrona, tesco?

Najbliższa Biedronka w Suchej Beskidzkiej z tego co pamiętam .

Informacja dla wszystkich, bardzo ważna:

Nie ma sklepu w Zawoji, nie ma możliwości kupienia chleba, brakuje podstawowych materiałów higienicznych. Najlepiej zabrać ze soba jakieś weka od mamy, kiełbasę słoikową oraz inne produkty. Jest możliwość nazbierania borówek w lesie, zdarzają się również pierwsze grzyby.

Słyszałem, że podobno mordują turystów dlatego warto zabrać ze soba gaz, pałke teleskopowa i paralizator.

Ja pierdzielę,nie wytrzymam. Bydzie Biedruna to kupisz panie, nie bydzie to kupisz kilka złotych drożej i też dasz radę przeżyć. Pytajcie się o szlaki i możliwości jakie niesie teren a nie o kiełbasę.

Myślę, że w Twojej wypowiedzi przemawia ewidentnie czubek własnego nosa.

Niektórzy z powodów zdrowotnych i innych nie mogą jeść pewnych rzeczy takich jak kiełbasa i chlać piwa, co pewnie niektórych w zupełności zadowala - mnie nie.

Ja się do tych osób zaliczam, więc pytam, bo nie wiem czy mam robić zakupu u siebie czy na miejscu. Tyle.

Nie uogólniałbym, trzeba wiedzieć co kupować. Np. nie wmówisz mi, że łosoś norweski czy serek ziarnisty jest tam zły.

To taki lekki offtop, proponuję zakończyć na tym.

kurde ale wam zazdroszczę.... po raz drugi praca wyeliminowała mnie ze zlotu :( a miało być tak pięknie....

Przykro mi, dużoo tracisz :P

Za rok się uda :)

Z tym zabieraniem jedzenia to taka ironia była.

Niektórzy zrozumieli ;)

Ja będę choć baba jęczy , że burze deszcze i armagedon, jednk tym razem śpię na kwaterze.

PS

Zła nie jest również szynka wędzona bukowa czy coś podobnego.

może ustalmy czy w okolicy jest sanatorium gdyby komuś niedaj zaszkodziła kiełba z biedrony ;) masakra... no ale pomińmy tematy z kosmosu i

właśnie, czy ustalono coś TURYSTYCZNEGO - szlaki ? na sobotę i w ogóle ?? z tego co pamiętam zawsze przynajmniej kawałek jechała cała ekipa w celu uwiecznienia na karcie SD lub podobnej.. potem grupki się rozłaziły, no i czy ktoś ma jakiś plan ? czy przewidziane jest zdobycie jakiegoś regionalnego szczytu, bo główna góra ponoć niedostępna dla rowerów ? pewnie coś przeoczyłem, ale pytać nie szkodzi - ponoć.

my będziemy w piątek koło południa

P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...