Mod Team Lookas 46 Napisano 28 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Bilety na pociąg kupione W czwartek w okolicach 20:00 się melduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja jadę na moich trochę wysłużonych cst o których była mowa wcześniej. Do torby którą zabieram na zlot natomiast lądują opony Kenda Dart 26 x 1,95 http://allegro.pl/ke...2452544936.html które to mają na nawierzchi typu asfalt bardzo duże opory toczenia . Chce je ktoś kupić , względnie mogę się zamienić za jakieś inne oponki. Bardzo podobna do opony firmy Panasonic i jeszcze zbieżna nazwa... Ale żeby zrobić z tego napędową? Cienko - dosłownie i w przenośni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Przelew poszedł, więc przy odrobinie szczęścia spotkamy się w przyszły piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ja prawdopodobnie bede w czwartek wieczorem, juz nie na decathlonowym wynalazku a na razie trenuje tak co wogole widae pod jakas gorke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Mamy jakieś konkretne cele do objechania? Mam nadzieję, że znajdę chętnych na Babią Górę nocą, a dodatkowo co, Pilsko? Czy lokalesi będą nas prowadzić ogólnie 'po górach'? Wg wstępnych ustaleń wielkopolska melduje się w piątek około południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 O widzisz, dobrze że napisałeś o nocnej jeździe, trzeba wziąć ze sobą lampkę Mactronica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Przelew poszedł, więc raczej widzimy się w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 O widzisz, dobrze że napisałeś o nocnej jeździe, trzeba wziąć ze sobą lampkę Mactronica Jaki masz model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Nastąpiła fantastyczna zmiana postawy mojego szefa i w związku z tym w Żywcu nie będę w piątek o 22 ale już o 14.30 No i teraz pytanie do znających teren. Jak najlepiej dostać się do naszego noclegu ale dobrze by było uniknąć asfaltu no i żeby traska była w większości przejezdna dla roweru (jakieś noszenie roweru na plecach mi nie straszne, więc jak się nie da uniknąć to trudno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smertius Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Zadam takie dziwnie pytanie, jako że praca nie pozwala mi o sobie zapomnieć będę musiał wziąć ze sobą laptłoka i prawdopodobnie w piątek wieczorem będę zmuszony z godzinkę popracować przez VPN. O ile z internetem nie będzie problemu bo biorę swój modem 3g, to obawiam się czy będzie można gdzieś zostawić w jakiejś przechowalni sprzęt co by nie wyparował jak nas cały dzień nie będzie... Lookas 46 nie orientujesz się może jak ta sprawa wygląda w tym schronisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ja myślę, że każdy będzie miał trochę rzeczy które trzeba gdzieś zostawić...w końcu to schronisko i nie wiadomo kto się przypałęta. Hah, już wiem co to za zawody będą drugiego dnia zlotu http://zawoja.pl/ima.../2012_07_07.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 A ja jutro lecę po bilety na pkp . ktoś ma tanio na sprzedaż sztycę 27,2mm o długości 400mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Czy jest ktoś, kto jedzie a nie wpłacił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jest szansa, Iż może mnie nie być, więc wskoczyłbyś na moje miejsce i wysłał mi kasę, co Ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 I jeśli tak by się stało to oferuję również do transport samochodem z Warszawy (nie tylko osobę jadącą za Partyzanta). Choć mam nadzieję, że to nie będzie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jakiego wydawnictwa polecacie mapę jeśli chodzi o Beskid Żywiecki? W grę wchodzi tylko laminowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ostatnio byłem w emipku przeglądać mapy Beskidu Żywieckiego. W ręce trafiły mi mapy Compassu i Cartomedia. Cieżko wybrać która lepsza na pierwszy rzut oka jedno i to samo, niestety obie papierowe, nic laminowanego nie widziałem Przy czym ciekawą pozycją jest "Wokół Babiej Góry" wyd. Compass Ostatecznie nic nie kupiłem, stwierdziłem, że zadowolę się mapami openstreetmap i UMP-pcPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 http://demart.com.pl/product/123,beskid-slaski-i-zywiecki-mapa-laminowana.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 A jak ona wypada na tle tej mapy: http://www.e-map.pl/index.php?map=8&EMAPCLI=dve7fmamof85mp47pj7m3m7fn3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ma mniejszą skalę, ale z tego co luźno kojarzę nie oznacza to jakiegoś drastycznego skoku precyzji. Tak czy inaczej wszystkie laminowane mam z Comfortu i nie narzekam, chociaż czasem kolory szlaków odbiegają od tego co w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Lista uczestników urosła drastycznie w ostatnim czasie, proszę o informacje (PW lub telefonicznie - nr tel dostępny w grupie zlotowej) o wszystkich osobach jadących na zlot, a których nie ma na liście - gdyż schronisko ma 50 miejsc noclegowych, a zapisanych jest 45 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Mamy tu jakiegoś speca od rowerów ? Może pomoże ktoś http://www.forumrowerowe.org/topic/116397-m416-spadek-sily-hamowania/ ja będę na miejscu już 05.07 ok 19 w suchej beskidzkiej , ktoś chętny na wspólną podróż do zawoi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ja mogę swoją miejscówkę odsprzedać jeżeli ktoś chciałby jeszcze pojechać. Pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 jadę za kolegę wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.