jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No właśnie dlatego te kendy lądują w plecaku/torbie może mi lub komuś z was się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Oddajesz czy pożyczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Hm wyjdzie w praniu ale pewnie sprzedam lub zamienię za coś np jak mi dętka pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja tu poniekąd w kwestii gumy !! W piątek wieczorem organizujemy konkurs na najszybszą zmianę gumy !! Założenia : - Podchodzisz na linię startu ze zdjętym kołem * - zdejmujesz oponę, zdejmujesz dętkę *2 - zakładasz oponę, zakładasz dętkę - komu zajmie to najmniej czasu wygrywa !! -NAGRODA - BĘDZIE * ilość powietrza nie ma znaczenia, *2 możesz pomagać sobie 2 łyżkami Osoby jadące na mleczku etc. mogą pożyczyć koło od osób trzecich W sobotę wieczorem będzie inna dyscyplina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja się na to nie pisze ;P A cóż to za dyscyplina będzie w taki zacny dzień jak sobota milordzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 W sobotę wieczorem będzie inna dyscyplina Czy tylko ja mam wrażenie, że będzie to miało związek z alkoholem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 najszybszy czas na "setkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 powrócił z trudem odstawiony temat alkoholu... zaczynam się bać tego zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja również się zacznyma bać . Byle nie było tak jak na filmiku i tylko ja trzeźwy http://www.youtube.com/watch?v=g64TpWYzmEw&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Na ostatnim zlocie jeździli na Conti race Kingach, połowiczne Mountainy i tak mają 200% więcej bieżnika ... Ja właśnie na ostatnim zlocie jeździłem na Conti RK 2.2 SS - i naprawdę osobiście nie narzekałem Tym razem też zobaczymy na co je stać - chociaż, wiadomo cudów nie oczekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 W piątek wieczorem organizujemy konkurs na najszybszą zmianę gumy !! Od dziś zaczynam treningi ze stoperem A tak serio - genialny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ten konkurs jest DWUZNACZNY. Czy to aby na pewno TEN zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Thanks Allah. Nie będziemy musieli uczestniczyć w przygotowaniach do zawodów w zmianę gum(ek)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ten konkurs jest DWUZNACZNY. Czy to aby na pewno TEN zlot? Jak dla mnie nie jest dwuznaczny no chyba, że tamte gumy też zmieniasz z pomocą łyżek http://www.forumrowerowe.org/blog/204/entry-468-grupa-zlotowa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 A ja dziś zaliczyłem pożądną glebę Więcej info http://www.forumrowerowe.org/blog/258/entry-470-wycieczka-rowerowa-i-pierwszy-upadek-hexagonem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 W oczy mi się rzuciło, to wrzucę wam filmik instruktażowy;) W kwestii zmieniania gumy. http://www.sadistic.pl/lowel-vt123459.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 F**k yeah! Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 @up daj w większej rozdzielczości bo tu taka pixeloza że ni uja widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 To zasługa cudownego pierdofonu. Wrzuciłem prognoze pogody. Smarka deszczem. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Tamta prognoza jest kiepska, macie tu dobrą http://pogodynka.pl/polska/16dni/zawoja_zawoja Dużo słońca i dość ciepło A tak poza tym patrzenie na prognozę pogody ponad tydzień przed zlotem jest bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Zgadzam się z kolegą powyżej , nie ma co patrzeć tyg przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Oj Safian, Ty to wszystko zepsujesz. Chcialem nieco zametu zasiac co by koledzy mieli czas na zakup nowych opon, amortyzatorow, rowerów... Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja dmucham na zimno, rocket rony zmieniam na kendy nevegal i tak przecież na maraton się nie wybieramy. Poza tym kurtka, długie gacie będą w zapasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Chyba masz racje, ma być spoko kamieni, więc szkoda RoRo. Pewnie wybiorę mix Saguaro/Gato, a rockety na wszelki wypadek do bagażnika wrzucę btw. ma ktoś jakieś info, czy w schronisku jest wifi, tak jak na poprzednim zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja jadę na moich trochę wysłużonych cst o których była mowa wcześniej. Do torby którą zabieram na zlot natomiast lądują opony Kenda Dart 26 x 1,95 http://allegro.pl/kenda-dart-26-x-1-95-bloto-xc-asfalt-mokre-k837-i2452544936.html które to mają na nawierzchi typu asfalt bardzo duże opory toczenia . Chce je ktoś kupić , względnie mogę się zamienić za jakieś inne oponki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.