n4k5 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Na ostatnim zlocie jeździli na Conti race Kingach, połowiczne Mountainy i tak mają 200% więcej bieżnika ... Btw. na ile nabijasz swoje MK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 może na następny zlot zdążysz Nie może tylko na pewno zdążę. Innej opcji to chyba nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Btw. na ile nabijasz swoje MK? 2 Atm. ale ja mam zalane mleczkiem, u młodego trochę więcej , nie całe 2,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja zajadę na Fat Albertach 2,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja biorę Geaxy Saguro, na ostatnim dały radę. n4k5 będziesz w piątek czy może w czwartek ? U mnie identycznie - genialne opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Hm ja jade na tej która jest orginalnie w hexagonie v6 czyli Kenda Koyote 26 x 1,95 . Hexagon już u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Tak czytam te wasze posty, i chyba się skuszę Dalej jest ktoś chętny na Diablaka nocą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Chyba na każdym zlocie był swoisty night race tu też pewnie ktoś się skusi Pani i Panowie pilnie potrzebny mi ktoś do garnięcia małej grafiki/loga - związanej ze zlotem http://www.forumrowerowe.org/blog/204/entry-465-poszukiwany-grafik-pilne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Lookas jak z przyjazdem w czwartek ? I od której można się ew. meldować w piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja zajadę na Fat Albertach 2,25 Już myślałem że sam będę na Fat Albertach ale widzę że mam wsparcie tylko moje to 2,4 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Lookas jak z przyjazdem w czwartek ? I od której można się ew. meldować w piątek ? Możesz jechać w ciemno, kierownik ośrodka poinformowany. Też będę już w czwartek - oczywiście wtedy trzeba dopłacić na miejscu różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Już myślałem że sam będę na Fat Albertach ale widzę że mam wsparcie tylko moje to 2,4 ... Słuszny rozmiar w góry. Ja będę miał NN 2.25 - największy sensowny rozmiar do mojego HT. Może jakieś Conti MK 2.2 kupię na tył, bo Nobby już się troszkę zużył i staje się modelem na suche warunki... Tak czytam te wasze posty, i chyba się skuszę Dalej jest ktoś chętny na Diablaka nocą? Przyjeżdżaj! Ja niechętny na nocną Babią, ale i tak przyjeżdżaj Oprócz konkursu na gonienie zaDymka w dół, zrobimy konkurs na gonienie bartka_1990 pod górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 @bartek_1990 jak jedziesz na zlot ? pociągiem czy własnym transportem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 W kwestii opon . Byłem w zeszły weekend na maxxis DHF 2.35 2-ply. Tył Muddy Mary 2.5 ,no i i zasnejczyłem ,ciśnienie miałem z tyłu ze 2-2.4 :/ Muszę zapodać na tył 2-ply Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 w piątek przesiadam się na mleczko więc koniec ze snejkami itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Hm ja stwiedziłem iż na tych Kenda Koyote 26 x 1,95 ( tak naprawdę pewnie są szersze) są zbyt duże opory na asfaldzie. Dla tego założyłem opony cst takie http://allegro.pl/opona-20-x-1-95-cst-do-roweru-gorskiego-terenowa-i2383253748.html tylko że 26' i jest o wiele lepiej , na asfaldzie nie słyszalne w terenie też spoko trzymają i to na nich jadę , kenda koyote pójdą do torby może się na zlocie komuś przydadzą więcej info tutaj http://www.forumrowerowe.org/blog/258/entry-466-nowy-bicykl-juz-u-mnie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Bałbym się pojechać w góry na takiej oponie. Dobrze jest mieć dwa komplety opon - niezawodne traktory na góry i coś szybkiego na tereny miejsko-wiejskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja jadę na IRC Mythos XC II przód tył, są pancerne jak cholibka więc nie martwię się o snejki:P I pisze się asfalt-asfalcie. Taka mała wstawka polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Nie "pisze się" bo samo siebie nie pisze, a "piszemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja jade na Conti RK 2.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja będę jakimś mutantem, gdyż obuję mego sprzęta w przylepne Maxissy Swampthing Były już raz w Beskidach i spisały się wzorowo. Opona na mokre, ale w alternatywie mam tylko dość używane Karmy, więc wybór jest jasny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 @bartek_1990 jak jedziesz na zlot ? pociągiem czy własnym transportem ? Myślałem, żeby jechać samochodem, ale biletu za 30zł nic nie przebije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 30 zł i 30 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja będę jakimś mutantem, gdyż obuję mego sprzęta w przylepne Maxissy Swampthing Były już raz w Beskidach i spisały się wzorowo. Opona na mokre, ale w alternatywie mam tylko dość używane Karmy, więc wybór jest jasny. No nie do końca, wygląda mizernie przy muddy mary 2.5 swamphinga miałem z tyłu 2,35 w mieszance 42a ST ,wystarczyło na ~2 miesiące Fajna oponka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Nie może tylko na pewno zdążę. Innej opcji to chyba nie mam to w końcu będziesz w tym roku na zlocie, czy na następny dopiero się wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.