Ukasz Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Kerownik czemi mamy nie dać, w końcu 40 browarów leży w kanciapie... ja trenuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Kerownik czemi mamy nie dać, w końcu 40 browarów leży w kanciapie... ja trenuję . To dobrze, trenuj trenuj. Ktoś ze Świdnicy musi w końcu być na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Hm ja wogóle nie trenuję , idę na żywioł najwyżej klapnę na najbliższą ławke ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Mój wyjazd na zlot stoi pod znakiem zapytania z powodu kradzieży roweru pytam znajomych może ktoś mi pożyczy. Mam cichą nadzieje, że uda mi się wykombinować jakiś rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 uuuuuu...... współczuję.... a jak to się stało ?, tak z czystej ciekawości zapytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Pojechałem do pracy przypiąłem linką do stojaka(za koło i za ramę) a kończąc prace już roweru nie zobaczyłem. Jak na razie poszukiwania roweru na zlot spełzły na niczym. Może ktoś kto jedzie na zlot ma jakiś rower do pożyczenia na zlot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Właśnie dlatego do pracy ganiam zwykłym bajkiem, a nie ktm'em Przykra sprawa ale trzymam kciuki !!! Hm ja wogóle nie trenuję , idę na żywioł najwyżej klapnę na najbliższą ławke ; To będzie nas dwóch bo w związku z euro o trening rowerowy ciężko... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Pojechałem do pracy przypiąłem linką do stojaka(za koło i za ramę) a kończąc prace już roweru nie zobaczyłem. Jak na razie poszukiwania roweru na zlot spełzły na niczym. Może ktoś kto jedzie na zlot ma jakiś rower do pożyczenia na zlot?? Ile masz wzrostu? Mógłbym w sumie Rometa pożyczyć, tylko bez amora :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 już nie potrzeba. doszedłem do wniosku, że lepiej zacząć zbierać na nowy rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Czyli na zlocie będziesz na nowym rowerze, czy wręcz przeciwnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ja cały czas walczę ze sobą i nie mogę podjąć decyzji- dojdzie do tego, że braknie miejscówek Wersja pesymistyczna, to przyjazd w piątek wieczorem i w niedzielę wieczorem powrót, a optymistyczna, to przyjazd pewnie we czwartek. Niestety zakładam wersję pesymistyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Na pierwszy zlot przyjechałem w sobotę późnym wieczorem by w nd rano się zawijać do domu Czyli Twoje 2 dni pełnej jazy nie tak źle wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 już nie potrzeba. doszedłem do wniosku, że lepiej zacząć zbierać na nowy rower. Następnym razem NAJPIERW się zastanów, zanim napiszesz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Hm ja jutro odbieram ze sklepu nowiutkiego Krossa Hexagon V6 mam nadzieje że się będzie dzielnie spisywał Czyli jednak jadę na MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Czyli mnie będzie na zlocie zaczynam składać powoli nowy rower. Już wypatrzyłem podbudowę na na nowy rower, tą razą bedzie full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Składaj może na następny zlot zdążysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ...no własnie, jakie oponki bierzecie na wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Conti Mountain King II . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ja jadę na Mythosach 2.1 i wezmę do testowania komplet RoRo 2.1. Irce sprawdziły się na poprzednim zlocie, tyle że są dosyć wolne na asfaltach, generują dosyć spory opór i ciężko rozpędzić się na nich do prędkości większej niż 50km/h, no ale nie do tego zostały stworzone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Conti Mountain King II . U mnie to samo, ale są w takim "połowicznym" stanie. Spróbuję je dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja biorę Geaxy Saguro, na ostatnim dały radę. n4k5 będziesz w piątek czy może w czwartek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Niestety, będziemy dopiero w piątek, koło 10-11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Klasyk - RaRa tył, NN przód. Bardziej interesuje mnie jak zachowa się Foss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 U mnie to samo, ale są w takim "połowicznym" stanie. Spróbuję je dojechać Na ostatnim zlocie jeździli na Conti race Kingach, połowiczne Mountainy i tak mają 200% więcej bieżnika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 W Tym roku na przodzie Nobby Nic 2.1 a na tyle Saguaro 2.0, przynajmniej wreszcie w pełni wykorzystam ten zestaw, bo na Mazowsze jednak trochę przerost formy nad treścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.