Mod Team safian Napisano 21 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Koszulki zlotowe? W tym roku chyba też nic z tego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jutro jadę do Zawoi, są zawody EMTB Enduro (sobota) . Zobaczymy co ciekawego tam będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 jeszcze jedno może już przerabiane pytanie , czy auto jest tam gdzie postawić - blisko jak ostatnio czy 400m w pionie dalej jak w Durbaszcze ? Wiecie musimy zaplanować transport zapasu piwa... Uksz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Z tego co wiem to parking jest przy schronisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Z tego co pamiętam nawet 400m w pionie nie stanowiło problemu by zatargać browca Tak samo jak i o 1 w nocy na pierwszym zlocie Pomimo braku nocnego dało rade Tyle że jeden osobnik zapomniał z wrażenia kasku i musieliśmy gonić jeszcze raz po kask ... Spojrzałem na listę zapisanych i serce urosło. Uważaj jak będziesz ją oglądać jutro żeby nie rozerwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Może nie rozerwie, choć jak zobaczę, że kolega z mojej aktualnej wsi znajdzie się na liście (a dziś mu przypomniałem i zamierza się przelać w stosownej kwocie) + jeszcze 6 następnych osób, to nie wiem, jak pikawa zareaguje Emocje rosną, chyba czas zacząć modły o pogodę, żeby zlot był na pełnej k... adencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 co komu pogoda przeszkadza?? deszcz też jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Deszcz? http://www.nooooooooooooooo.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 co komu pogoda przeszkadza?? deszcz też jest fajny No mi się w deszczu lepiej jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No rain no fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 w temacie deszczu http://polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105126,9294978,Rowerem_w_deszczu.html nawet ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wpłata poszła i jedziemy w 4 os. Radom po raz trzeci będzie reprezentowany ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A już myślałem, że nie pojedziesz DudiRadom. Miałeś się odezwać i cisza. Więc samemu musiałem załatwić transport O kurczaki już 34os to już ładna ekipa się szykuje. Teraz jeszcze 4 os dojdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ludzie z równiny jadą w góry! będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wpłata poszła i jedziemy w 4 os. Radom po raz trzeci będzie reprezentowany ) GOOD Znowu będą zawody w rzucie głazem do wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 To jakieś zawody w rzucie głazem do wody były o których ja nie wiedziałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Na pewno było wrzucanie siedzeń do ogniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 oraz znalezionych szczotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Na 99% zabiorą się ze mną jeszcze dwie osoby : D właśnie udało mi się ich przekonać do naszego zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 ludzie z równiny jadą w góry! będzie się działo Oj będzie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Będzie "zadymek" pewnie zna okolicę, ponieważ ma rodzinę w Suchej Beskidzkiej, tylko za nim trudno nadążyć, a im trudniejsza trasa tym trudniej nadążyć Będzie, będzie Właśnie wróciłem z rekonesansu. Brałem udział w zawodach Enduro Trophy, a dziś na szybko Jałowiec (1111) zrobiłem. Tylko pytanie: kto będzie odbiorcą moich propozycji tras? Ktoś obyty na pewno się znajdzie, ale na opanowanie roweru największy wpływ ma praca samemu. W zasadzie jest jeden warunek - nie szaleć - i powinno być ok. Dla mnie są 2 rzeczy istotne : wideł i opony Marcinusz, bardzo dobre streszczenie. A za Zadymkiem da się nadążyć, co prawda miał wtedy moskita z 150mm foxem i złamaną podsiodłówką, ale nic strasznego:P Po prostu zapomnijcie że macie klamki Jeżeli to czytasz: Epickie lądowanie na Szoppersie Pewnie że się da, kto mówi że nie?! Tylko mam wideł Van,a 160, nie 150 A ja... nareszcie będę miał w górach/na zlocie sprawne hamulce co powinno się przełożyć na większe prędkości Dogonimy zaDymka! Co wy macie ze ściganiem mnie? Jak uzbroję się w ochraniacze, 2 ply , FF, to ciężko ci będzie:D A hampli nigdy nie miałem sprawnych challenge accepted Nie, no następny P.S. Generalnie tereny naprawdę fajne, szlaki przeróżne ,polecam 2ply Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wszelkie okoliczny psy, strzeżcie się zaDymka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Będzie, będzie Właśnie wróciłem z rekonesansu. Brałem udział w zawodach Enduro Trophy, a dziś na szybko Jałowiec (1111) zrobiłem. Tylko pytanie: kto będzie odbiorcą moich propozycji tras? Ja będę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 chyba jednak daruję sobie próby gonienia osławionego zaDymka po ostatniej rekreacyjnej przejażdżce w góry świętokrzyskie Route: pÄtelka ĹwiÄtokrzyska | Bikemap.net lekko zwątpiłem w swoje możliwości i w Beskidach wolę za bardzo nie szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Cześć wszystkim Widzę, że jak zwykle ekipa zbiera się przednia Aż się boję, bo widzę tu samych maniaków, a ja ukaszem mamy dwa tygodnie na trening Ale damy radę jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.