partyzant Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 @ partyzant na którym rowerku jedziesz ? Tosię. 2. Kto wie jak wygląda przewóz roweru w kolejach sieci przewozy regionalne ? Czy mogę go zabrać na tył przedziału ostatniego czy coś ? RowerU nie roweru! PR nie robi problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pięknie, pięknie Robi się coraz większa ekipa Ukasz - bardzo dobra decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ukasz tą razą nie dostaniesz piwa bezalkoholowego jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pifko było ok Jest już nas 4rech, czekam jeszcze do wieczora może jeszcze kogoś wkręcę i wpłacam ... Pogubiłem się, co z tematem koszulek bo w zeszłym roku umarł ? Wiem że coś wybieraliście... Pifko było ok Jest już nas 4rech, czekam jeszcze do wieczora może jeszcze kogoś wkręcę i wpłacam ... ai 1) Pogubiłem się, co z tematem koszulek bo w zeszłym roku umarł ? Wiem że coś wybieraliście... 2) Możliwe, że będę mógł kogoś zabrać z okolic W-ch, Świdnica, Wrocław, chętni ? Nie obiecuje, ale wielkie szanse są na wolne miejsce w aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jak wszystko dobrze pójdzie (czyli jeśli będzie TV) to oglądniemy walkę Kliczki na zlocie (podobnie jak rok temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Cool. Trza uprzedzić zakonnice, że na czas zlotu szlaban na miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Co wy chcecie robić, że mają siedzieć w zamknięciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 hm a dla mnie to już miejsca braknie ? Przelew poszedł kasa dojdzie jutro więc proszę o dopisanie mnie do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Co wy chcecie robić, że mają siedzieć w zamknięciu? Nie mogę powiedzieć, to zbyt drastyczne. Ale ma związek z rogami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 ... chcemy księdzu dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Czy ktoś jedzie którymś z poniższych pociągów ? Było by mniej nudno no i też troche bezpieczniej ( mniejsze prawdopodobieństwo kradzieży) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 chyba lepiej byłoby Ci jechać przez Katowice, albo TLK z Częstochowy bezpośrednio do Krakowa (na bilecie z oferty "wspólny przejazd") w pociągach jest bezpieczniej niż się wydaje siądziesz obok roweru i będzie OK, inna kwestia, że w ostatnim wagonie zawsze zbiera się niezbyt ciekawe towarzystwo (palące i pijące) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Tyl eże chce jechać przewozami regionalnymi . A tak mam najtaniej . Mam nadzieję Wg planu na miejscu w suchej beskidzkiej będę ok 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie mogę powiedzieć, to zbyt drastyczne. Ale ma związek z rogami ... przypominam, że po spotkaniu z pewną częścią ciała zakonnicy korek od mojego roga nadal tkwi chyba w tej części jej ciała (znaczącej), może ma ktoś korek do WCSów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hm dzisiaj zrobiłem mało kilometrów ale za to podaję statystyki z licznika. tak mało bo zaczęło padać ;d MaxSpeed(prędkość maksymalna) 36,4km/h - oczywiście po płaskim AvgSpeed ( prędkość średnia) 24km/h TripDist (dystans wycieczki) 4.424km Co sądzicie otakim wyniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hm dzisiaj zrobiłem mało kilometrów ale za to podaję statystyki z licznika. tak mało bo zaczęło padać ;d MaxSpeed(prędkość maksymalna) 36,4km/h - oczywiście po płaskim AvgSpeed ( prędkość średnia) 24km/h TripDist (dystans wycieczki) 4.424km Co sądzicie otakim wyniku ? Imo nie wiem co to ma do zlotu? Co najwyżej tyle, że: -Jak będzie padało to jedziemy dalej.. -Podczas trasy liczyć się będzie wytrzymałość na podjazdach i technika na zjazdach. Maksymalna prędkość czy średnia w górach jest niewymierna. -Poza tym "wynik" 4,5 km.. to tak jakby liczyć, że maratończyk biegający na 40km pochwali kogoś za dobrą średnią na 400m biegu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 tylko 4,5km ponieważ zaczeło padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jak wszystko dobrze pójdzie (czyli jeśli będzie TV) to oglądniemy walkę Kliczki na zlocie (podobnie jak rok temu). Rzeczywiście! Znów Władymir ma walkę w czasie zlotu Ciekawe czy będą transmitowali na jakimś ogólnodostępnym kanale odbieranym również w Zawoi Spojrzałem na listę zapisanych i serce urosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Spojrzałem na listę zapisanych i serce urosło. Zgadzam się z tobą Hm już wiem jak rozwiążę sprawę jedzenia Kupuję na miejscu lub przed wyjazdem jakieś produkty , a na miejscu sobie poporstu będę gotował ponieważ przeczytałem że na miejscu jest kuchnia z pełnym wyposażeniem , jak ładnie poprosicie to zrobię też dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 [...] jak ładnie poprosicie to zrobię też dla was Nie obiecuj, nie obiecuj - bo jak potem przyjdzie Ci nakarmić 40 przymierających głodem rowerzystów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie obiecuj, nie obiecuj - bo jak potem przyjdzie Ci nakarmić 40 przymierających głodem rowerzystów.. :teehee: :teehee: A tak poważnie dlla 2 -3 osób i siebie mogę coś dobrego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a niektórych łatwiej ubrać niż wyżywić gdzie tam jest najbliższa biedronka? przyzwyczajenia ze studiów, innego żarcia niż z biedronki nie przyswajam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 gdzie tam jest najbliższa biedronka? Mogłbym spytać o to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a nas jest już 5ciu ... w sumie to nie wiem jak się wciśniemy w jedno auto z rowerami (nie mam bagażnika na dachu już, ale dla chcącego ... co z koszulkami - natrętnie pytam bo może coś przegapiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Koszulki już były ale pocieszę Cię będzie 2 tura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.