Qba66 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Jedno pytanie koledzy i koleżanki czy muszę brać coś do żarcia ? Kwestia bardzo indywidualna. Nikt za Ciebie o papu nie pomyśli - więc masz do wyboru - albo tragać ze sobą jedzenie, albo kupić na miejscu w spożywczaku. Ja osobiście do auta pakuje tylko H2O, jakieś batony na trasę i może "puchę" na śniadanio-kolację. Kiełbasę, chleb, piwo ( ) czy inne "żywe" produkty (biorąc pod uwagę, że to lipiec) wolę kupić świeże na miejscu. Różnica w cenie przy kilku dniach pobytu - minimalna. Za to brać wszystko z domu - lekko problematyczne
michalj Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Ale kolega jest nie pijący. Więc tylko będzie się przyglądał jak pijemy. A to przepraszam, jeść nie musi.
ukaniex Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Panowie. To nie bazar. Pie..cie sobie o niczym. Proponuje wziąć talk, ręcznik i mydło, słoiki od mamy, 2kc. Talk do dupy, bo przecież będziemy tak tylko siedzieli więc szkoda by było nabawić się odparzeń. Ręcznik i mydło... jak gówno będzie z jazdy to trzeba by się go czymś pozbyć. Słoiki od mamy... tam są sklepy?! No nie! Miejscowi żrą na potęgę borówki, turystów i kradną niedźwiedziom miód. 2kc... to oczywiste, przecież to zachlajmordęspęd. Ukróćcie ten spam, bo jaracie się jakby na miejscu 40 dziewic na Was czekało.
jasinski21444 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 bo jaracie się jakby na miejscu 40 dziewic na Was czekało. Ciekawa propozycja nie powiem że nie , ale dziewice to tylko w przedzkolu .
premier2 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 proponuję skończyć wątek alkoholowy, ewentualnie szczegóły i menu zakrapianej wieczerzy dogadywać na PW
jasinski21444 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Nic wiary nie masz w naszą młodzież! Sam jestem tą młodzieżą ;d 17 lat Rezerwuję miejsce kasa będzie najpóźniej do piątku ;P)
jasinski21444 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Ktoś ma transport z żywca do zawoi lub udaje się rowerem z żywca do zawoi ? Poprawka jednak jadę z Ostrowa Wlkp Do suchej i z suchej do zawoi.
Ukasz Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Ups... i umckła nam wieść o zlocie jakoś, zwłaszcza że rower w tym roku leży w szopie ... dopiero się opamiętałem i zaglądnąłem ale mamy już w tym czasie z Kerownikiem wypad na "niemce". ;(... powodzenia
partyzant Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Dojczland nie ucieknie a zlot raz w roku jest. Poza tym, jak już chcecie robić desant to we wrześniu wypada.
jasinski21444 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 @ partyzant na którym rowerku jedziesz ? Jedzie ktoś z suchej beskidzkiej ?
Przeor Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Pytanie za jeden punkt reputacji Z Żywca do Zawoi jaką polecacie trasę rowerkiem?
maroko777 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Przeor już prawie mieliśmy załatwiony transport ale kumplowi wcisnęli szkolenie w terminie zlotu i cały plan wpiz**
stpman Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Z Żywca do Zawoi jaką polecacie trasę rowerkiem? Trafne pytanie:) Jest to możliwe? Bo gdzieś widziałem jak ktoś to pokazywał ale znaleźć nie mogę...
kamfan Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Najlepiej przez Koszarawę, dalej Bystrą i przełęcz Klekociny, z przełęczy zjeżdża się od razu na Wełczę czyli tam gdzie jest schronisko. Asfalt jest prawie do samej przełęczy (ostatnie 500 m to stroma, polna, ale szeroka droga, z przełęczy Klekociny szuter do Wełczy, a dalej asfalt... Praktyki za granicą nie wypaliły, a więc i ja na 100% pojawię się na zlocie (o ile pogoda będzie akceptowalna), bo przecież jest w jednej z najlepszym miejscówek MTB w Polsce Noclegu nie rezerwuje, bo będę spał u znajomych Do zobaczenia w realu na zlocie
jasinski21444 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Ktoś jedzie z Suchej Beskidzkiej ? Boję się że nie trafie. 2. Kto wie jak wygląda przewóz roweru w kolejach sieci przewozy regionalne ? Czy mogę go zabrać na tył przedziału ostatniego czy coś ?
stpman Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Ja niestety nie przyjadę, bo akurat w ten sam weekend mam zlot innego forum, a jestem tam już dłużej:) Ale fajna trasa i może przez wakacje się wybiorę do tej Zawoji.
Jarek516 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 jasinski21444 Jeśli się wybiore, to możesz ze mną jechac rowerem do Zawoi, w sumie pojade z drugiej strony (od strony Jordanowa) ale moge pod ciebie podjechać tyle, pisz na PW to obgadamy coś jeśli byłbyś zainteresowany
Przeor Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Przeor już prawie mieliśmy załatwiony transport ale kumplowi wcisnęli szkolenie w terminie zlotu i cały plan wpiz** Trudno. Mi się trochę posypało w pracy i zamiast rano to będę musiał po południu jechać tak, że W żywcu będę o 22, nocą po górach - bezcenne Najlepiej przez Koszarawę, dalej Bystrą i przełęcz Klekociny, z przełęczy zjeżdża się od razu na Wełczę czyli tam gdzie jest schronisko. Asfalt jest prawie do samej przełęczy (ostatnie 500 m to stroma, polna, ale szeroka droga, z przełęczy Klekociny szuter do Wełczy, a dalej asfalt... Praktyki za granicą nie wypaliły, a więc i ja na 100% pojawię się na zlocie (o ile pogoda będzie akceptowalna), bo przecież jest w jednej z najlepszym miejscówek MTB w Polsce Noclegu nie rezerwuje, bo będę spał u znajomych Do zobaczenia w realu na zlocie Dzięki Wielkie.
jasinski21444 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Można się tam pojawić już 05.07 ? ok godziny 18 może 19 ? Czy nie będzie problemów z noclegiem ?
michalj Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Jest wszystko napisane wcześniej. Można wbijać wcześniej i zostać później w ciemno. Ale przyjeżdżając wcześniej będziesz musiał zapłacić za nocleg.
Ukasz Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Dojczland nie ucieknie a zlot raz w roku jest. Poza tym, jak już chcecie robić desant to we wrześniu wypada. przekonałeś mnie i po kilku telefonach, niemce przestawione o tydzień i na zlot jedzie nas trzech, JA, Kerownik i PatryQ Jutro zgłoszę się z kasą. PS, pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2012 @UP: No i to rozumiem, jakbyście nie przyjechali to byłoby mi smutno
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.