partyzant Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Hm, to może 2 etapy zlotu? W ten sposób może będzie luźniej na singlu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ilość osób na Singlu pod Smrkem to nie problem. Pierwszy raz byliśmy w pełnym sezonie gdzie było full ludzi i tez sobie na głowy nie wpadaliśmy. Poza tym i tak będziemy pocięci na grupy więc nawet jak na Zlocie będzie 50 osób to nie problem. Świeradów jest z singlem połączony szlakiem, od 2012 planują powiększenie pętli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No proszę kto to sie odezwal, ale jak chodzi o kasę to już nie łaska... Mnie bliższy byłby pomysł gór dzikich i względnie wysokich - czyli wspomniany Żywiecki lub inne podobne miejsce. W tym roku były ścieżki, to może w przyszłym dla odmiany zwykłe góry "na surowo"? Podpisuję się pod tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Każdy na singlu znajdzie coś dla siebie, jak byłem w sierpniu to kończyli czarną trasę więc nawet dla starych wyjadaczy będzie całkiem niezła gratka http://www.singltrekpodsmrkem.cz/pl/singltrek-pod-smrkem1/trasy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Podpisuję się pod tym No właśnie! Lubcie to! Szczerze mówiąc, to myślałem, że będzie koncepcja zlotu pozaścieżkowego będzie miała większy odzew... ale jak każecie jechać na ścieżki, to pojadę na ścieżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bo to mieszczuchy są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 a jak się zgubimy jeżdżac pozaścieżkowo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 LIKE IT ! po sesji można coś pokręcić w większej grupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a jak się zgubimy jeżdżac pozaścieżkowo?? Wtedy zacznie się właściwa zabawa ...albo wyjmiemy mapy i inne gps'y i wrócimy na szlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 I będzie jak podczas ostatniego zlotu jak jechalismy na Rychleby Co kawalek mapa przy drodze, ze 3 gpsy w grupie a i tak wyjechalismy znowu w polsce zamiast w Rychlebach To byl zonk Ale warto było jechać rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Po ankiecie co do terminu zlotu, dobrze byłoby zrobić ankietę co do wyboru miejscówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Taki był plan: http://www.forumrowerowe.org/blog/204/entry-363-iv-zlot-propozycje-lokalizacji/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Chyba będę musiał założyć sobie jeszcze z 50 nowych kont na następną ankietę A tak serio... zachęcam wszystkich do rozsądnego wyboru miejsca następnego zlotu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 co rozumiesz przez "rozsądne wybór miejsca"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Chodzi mi o to, by nie wybierać pod wpływem emocji, tylko pod kątem realnych możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 w takim razie każdy powinien przed głosowaniem zrobić rachunek sumienia a co powiecie na Ziemię Kłodzką ze Śnieżnikiem w roli główniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Znowu Śnieżnik? :/ Jestem przeciw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 zaDymek, a są w Polsce góry w których nie byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 W Bieszczadach i Tatrach nie byłem na rowerze. Tam raczej zlotu nie zrobimy Myślę, że pan organizator sklei ankietę ,jak już będzie miał sporo propozycji ,co do lokalizacji. Dostosuję się do większości .Liczy się towarzystwo i atmosfera, górki są na drugim miejscu P.S. Można by jaki ''nielegal '' w małym gronie zorganizować,o tym w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 14 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ZaDymek,że spytam..... Jak wątroba twa? Czytałem poczytne w Polszy gazetowe wydawnictwa i tam stało,że Twoja wątroba coś nie bardzo. Czy to o inne narządy się rozchodzi? Kurcze,nie znam człowieka a o wątrobę pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 I będzie jak podczas ostatniego zlotu jak jechalismy na Rychleby Co kawalek mapa przy drodze, ze 3 gpsy w grupie a i tak wyjechalismy znowu w polsce zamiast w Rychlebach To byl zonk Ale warto było jechać rowerem Autem też mieliśmy fajną zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ZaDymek,że spytam..... Jak wątroba twa? Czytałem poczytne w Polszy gazetowe wydawnictwa i tam stało,że Twoja wątroba coś nie bardzo. Czy to o inne narządy się rozchodzi? Kurcze,nie znam człowieka a o wątrobę pytam... Nie wiem w jakim wydawnictwie o tym pisano, ale ziarno prawdy w tym jest Do zlotu wątroba się zagoi, więc będziesz miau okazję mnie poznać Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ZaDymek nic się nie martw. Jeszcze niejednego psa obrazisz na szlaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 a co powiecie na Ziemię Kłodzką ze Śnieżnikiem w roli główniej? Ja dodaję do ulubionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 W Tatry to można Niżne jechać. Ale to już głęboko na Słowacji. Najbliżej Tatr wysokich to Magura Spiska (widoki rewelka) albo szlak z Kotelnicy Białczańskiej na Gubałówkę itd... ...ten Żywiecki mi się marzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.