Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 No ja obecnie walczę ze sprzętem .... Właśnie zamówiłem kolejne tarcze hamulcowe bo jedna okazała się krzywa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 No ja obecnie walczę ze sprzętem .... Właśnie zamówiłem kolejne tarcze hamulcowe bo jedna okazała się krzywa :/ Oj tam Lookas, po co Ci hamulce... ..A tak na poważnie, to liczę, że wszystkim uda się skompletować sprzęt i będziemy się mega zajefajnie bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja bym pojechał ale: 1. Dam radę na crossie ? 2. Mam słabą formę A pozatym ktoś wie jak tam dojechać pkp z ostrowa wlkp/kalisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 ja jade z wałbrzycha też pkp wałbrzych-wrocław-katowice-maków podhalański jest taki pociąg, w czwartek po połnocy http://rozklad-pkp.p...744239&OK#focus musiał bys się dostać na tą 23,55 do wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smertius Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 AD. 1 Ja też będę na crossie i zapewne jeszcze kilka osób AD. 2 Trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja bym pojechał ale: 1. Dam radę na crossie ? 2. Mam słabą formę A pozatym ktoś wie jak tam dojechać pkp z ostrowa wlkp/kalisza ? Ad.1 Na pierwszym zlocie dała sobie radę Kubusiowa z naszego forum na stalowym sztywniaku z przed lat. Dużo zależeć będzie od trasy. Chyba największą trudność mogą sprawić podjazdy (brak typowych miękkich przełożeń jak w mtb) czy rama, która w tendencji crossów dobierana jest z reguły dosyć duża w stosunku do wzrostu (obawa o klejnoty rodzinne ). Przydałyby się też opony z bieżnikiem nadającym się na jazdę w terenie. Ad.2 Moja forma też leży i kwiczy - to jest zlot - nie zawody i myślę, że każdy z zapisanych userów się ze mną zgodzi, że będziemy na siebie czekać np na szczytach podjazdów czy tam zjazdów. O to bym się nie martwił.. Ad.3 - niestety tego skomentować nie mogę bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Pamiętajcie, że odkąd Pieprzony Koszmar Pasażera wprowadził obowiązkową rezerwację miejsc, nie można przewozić rowerów, jeżeli nie ma przeznaczonej na to kanciapy! Trzeba jest rozkręcić i wozić w pokrowcu - tylko nikt wam nie powie jak ma wyglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 no chyba ich..., mam nadzieje że nie będą się czepiać jak włożę rower do ostatniego wagonu na koniec korytarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 ta ale bilet 80zł.... a z ostrowa wlkp do makowa 160zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 no chyba ich..., mam nadzieje że nie będą się czepiać jak włożę rower do ostatniego wagonu na koniec korytarza Jeżeli jedziesz pociągiem Przewozów Regionalnych to pełen lajt, tylko w pociągach grupy Intercity absurd goni absurd. ta ale bilet 80zł.... a z ostrowa wlkp do makowa 160zł... Jeżeli chcesz jechać Przewozami Regionalnymi, to zabierz się z kimś - mają fajną promocję "Ty i raz, dwa, trzy" - czyli ktoś (najlepiej ze zniżką) płaci normalnie, a reszta 1/3 ceny tego biletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Bardzo chętnie ale nie mam znajomych którzy mają taki sam poziom cyklozy jak ja .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Z Ostrowa do Żywca masz pociąg coś koło 4:39 na miejscu o 11:37, potem coś koło 40km z pedała:) i już jesteś. Cena koło 60 zyli normalny więc prawie za darmo jak masz zniżkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hm to dziwne bo mi wyszło Trasa Ostrów Wlkp - Żywiec - Odjazd 5:59 cena 32zł normalny ale jestem uczniem szkoły zawodowej więc jeszcze taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 No coraz lepiej wygląda nasza lista może nawet się uda 30os ubierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Taaa tyle że muszę jeszcze rodziców namówić aby pozyczyli 40zł wpisowego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 spokojnie jeszcze masz 2 tyg na wpisanie się na liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 opłata wykonana do zobaczenia w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Koledzy ilu nas będzie ? Do posiadaczy crossów na jakich oponkach jedziecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 obserwuje temat od poczatku. Bardzo sie ucieszylem kiedy zobaczylem miejsce zlotu i noclegu. Namowlilem 5-ke znajomych. po zmianie schroniska na Znowu SZKOLE zastanawiam sie nad sensem wyjazdu na zlot na ktorym nie bedzie klimatu... klimat byl na 2-im zlocie, a 3-ci obronil sie szlakami wieczor i noc miala klimat pobytu w szpitalu i kolejny nocleg w szkole i liczenie ze zlot to tylko jazda rowerem chyba mija sie z celem. Juz nie ma czasu na zmiane lokum ale moze warto sie zastanowic na przyszly rok nad istota zlotu bo zloty np samochodowe nie polegaja tylko na jezdzie samochodem ale tez na integracji i rozmowie i klimacie. Wiec sie zastanawiam w zwiazku z tym czy nie zabrac znajomych na Durbaszke gdzie byl przwdziwy zlot i klimat. Sory za szczerosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Jeżeli zamierzacie jeździć cały dzień to ja z góry mówię że raczej nie dam rady ponieważ mam jeszcze troszkę słabą forme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 klimat byl na 2-im zlocie, a 3-ci obronil sie szlakami wieczor i noc miala klimat pobytu w szpitalu i kolejny nocleg w szkole i liczenie ze zlot to tylko jazda rowerem chyba mija sie z celem. Co prawda byłem tylko na 3. zlocie, ale uważam, że klimat był MEGA!!!!! IMO miejsce do nocowania kompletnie nic nie zmienia, jeżeli będą spoko ludzie to i klimat będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Przy okazji może ktoś ma na wydaniu/sprzedaniu kask ? Niechciałbym aby dopadło mnie jakieś drzewo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Jak to? przecież niby zaliczke mieliśmy płacić za schronisko? że niby was wydymali i przenoszą do szkoły jakiejś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smertius Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Koledzy ilu nas będzie ? Do posiadaczy crossów na jakich oponkach jedziecie ? Ja mam z przodu Schwalbe Rapid Rob 35-622, a z tyłu Ritchey CROSS COMP SPEEDMAX 35-622. U siebie po szlakach w Bieszczadach daję na tym spokojnie radę, wiadomo że ekstremalne ścieżki odpadają. Ale myślę że na zlocie dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Informacja dla osób chcących pojawić się wcześniej/ wyjechać później. Można walić w ciemno i na miejscu załatwić wszystkie formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.