Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

...jakbyś został sam to wszyscy czekają na ciebie(Tak było w zeszłym roku ze mną :thumbsup: )...

Nie jeżeli jedziesz autem na umówioną miejscówkę. Inni jadący autem po prostu polecą i Cię zostawią.

Nie, nie autem to spokojnie daję radę ;) nikt na pewno czekać nie będzie ;)

To w takim razie "spytam" o pozwolenie Żonkę i pewnie się spotkamy.

Pozostanie jeszcze dylemat z dojazdem, ale jak wybiorę się autkiem to mogę kogoś zgarnąć ze śląska...

Pozostanie jeszcze dylemat z dojazdem, ale jak wybiorę się autkiem to mogę kogoś zgarnąć ze śląska...

Jak coś to mam do Zabrza rzut beretem, mam dwa bagażniki dachowe i wolne miejsce dla vipa z przodu, także chętnie Cię zabiorę ;)

to może na zawody enduro się wybierzesz.

Zastanawiam się czy nie jechać też na ten mini zlot dolnośląski

przydałoby się więcej zdjęć tego roweru zrobionych w terenie. ja do swojego dokupuje nowe pedały bo te co są w komplecie takie słabe a przymierzam się do Canfield Crampon które kosztują 450 zł ale są warte swojej ceny a błotnik chroniący tylny damper już zamontowany oryginalny ( carbon )

Tymi zdjęciami dopiąłeś swego ;)

Problem z dzieckiem rozwiązany, więc moge jechać

Melduję wszem i wobec, że ja i mój decatlonowy "super" rower meldujemy się w Zawoji,a na dniach wpłacę pięniążki za pobyt.

No i tak to ma właśnie wyglądać! :) Super!

Miejsce w aucie już dla Ciebie i Twojego roweru zaklepuje :D

OK!

3mam za słowo ;) to już będziemy w kontakcie PM

a na razie myśle jakie buty spd kupic i tak co sie w tym gówn... jeździć nauczę do zlotu hehe

Mówisz - masz :)

Ja szczerze polecam jako pierwsze spdki kupić buty turystyczne. Sam mam i gorąco polecam - spece Tahoe - http://twomark.com.pl/buty-mtb-specialized-tahoe,p,21231 (do kupienia w Chorzowie na ul. Gałeczki - sam tam kupowałem :) ) Mam już wiele sezonów i są to buty uniwersalne - bo w górach można bez obawy zrobić w nich długie podejście i jest wygodnie, a i podczas jazdy się sprawdzają. Ewentualnie można coś bardziej budżetowego - pewnie też coś się znajdzie :)

Nauczyć się też nie będzie problemu - na początek lekko skręci się sprężyny bloków, że awaryjnie będą się wypinały i już :)

W ramach wolnego czasu oferuje się jako kompan do jakiejś przejażdżki przedzlotowej (choć czasu nie mam za wiele bo sesja się zaczyna...) ;)

Pytanko:

Piątek na zlocie to dzień typowo "dojazdowy" nocleg i zaczynamy, czy już może ktoś bedzię w piątek od rana na miejscu ???

mały offtop(pochwalę się):

http://www.bikeatelier.pl/odziez/buty/buty-mtb-diadora-x-country-comp-tytanowo-czarne

wybór butów padł jednak na cósik takiego :P a pedałki m540

od jutra zaczynam się uczyć jeździć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...