partyzant Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ...jakbyś został sam to wszyscy czekają na ciebie(Tak było w zeszłym roku ze mną )... Nie jeżeli jedziesz autem na umówioną miejscówkę. Inni jadący autem po prostu polecą i Cię zostawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nie, nie autem to spokojnie daję radę nikt na pewno czekać nie będzie To w takim razie "spytam" o pozwolenie Żonkę i pewnie się spotkamy. Pozostanie jeszcze dylemat z dojazdem, ale jak wybiorę się autkiem to mogę kogoś zgarnąć ze śląska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Pozostanie jeszcze dylemat z dojazdem, ale jak wybiorę się autkiem to mogę kogoś zgarnąć ze śląska... Jak coś to mam do Zabrza rzut beretem, mam dwa bagażniki dachowe i wolne miejsce dla vipa z przodu, także chętnie Cię zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 zaczyna sie robić ciekawie. Nie śmiem odmówić, ale do wieczora potwierdze mój wyjazd i już dogadamy sie na PM. Dzęki za propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Widzę że coś delikatnie drgnęło . Panie i Panowie zbierać du*y w troki, wpłacać kasę i dopisywać się do listy uczestników !!! Czas ucieka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 właśnie zrobiłem przelew na wyjazd także proszę mnie tam dopisać> Będzie to mój taki pierwszy wypad maroko777 zakupiłeś już ten rower co pisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Gwarantuję Ci, ze ostatnim nie będzie. Chyba, że umrzesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Tak zakupiłem i już go mam , wstępne foty są w dziale "Kluby rowerowe / Canyon" lub w moim profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 wyślij mi fotki roweru na email tas85ster@gmail.com Rozumiem że widzimy się na zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 kliknij pod moim awatarem na napis rower, tam masz zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 super rower kiedy wspólna jazda dasz się przejechać tym cudownym rowerem, a właśnie na zlocie będziesz na stronie emtb mam nick seagete1985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 będę na 2 zlotach forumrowerowego.org - mini zlot dolnośląski a tydzień później na ogólnokrajowym jak będziesz chciał pojeździć to nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 to może na zawody enduro się wybierzesz. Zastanawiam się czy nie jechać też na ten mini zlot dolnośląski przydałoby się więcej zdjęć tego roweru zrobionych w terenie. ja do swojego dokupuje nowe pedały bo te co są w komplecie takie słabe a przymierzam się do Canfield Crampon które kosztują 450 zł ale są warte swojej ceny a błotnik chroniący tylny damper już zamontowany oryginalny ( carbon ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Zapraszamy na zlot dolnośląski przed ogólnopolskim, a co do pedałów to proponuje Straitline AMP http://beastiebikes.pl/bestiarium/display_product.php?pro=5&mod=7&id=159 są bardzo lekkie 330g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seagete85 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 wiem też je brałem pod uwagę ale cena jak dla mnie już zaporowa niestety a na ten zlot dolnośląski też trzeba wpłacać wcześniej kase czy na miejscu była by opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 zerknij na pw A co do zlotu to napisz Pilonowi w głównym wątku mini zlotu dolnośląskiego że chcesz jechać a płatnośc na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No to ja już oficjalnie - przelew kliknięty A dla niezdecydowanych... źr. http://msosnicki.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Fiu, fiu jakby to wróbel Ćwirek powiedział, będzie zajefajnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Tymi zdjęciami dopiąłeś swego Problem z dzieckiem rozwiązany, więc moge jechać Melduję wszem i wobec, że ja i mój decatlonowy "super" rower meldujemy się w Zawoji,a na dniach wpłacę pięniążki za pobyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Tymi zdjęciami dopiąłeś swego Problem z dzieckiem rozwiązany, więc moge jechać Melduję wszem i wobec, że ja i mój decatlonowy "super" rower meldujemy się w Zawoji,a na dniach wpłacę pięniążki za pobyt. No i tak to ma właśnie wyglądać! Super! Miejsce w aucie już dla Ciebie i Twojego roweru zaklepuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 OK! 3mam za słowo to już będziemy w kontakcie PM a na razie myśle jakie buty spd kupic i tak co sie w tym gówn... jeździć nauczę do zlotu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 OK! 3mam za słowo to już będziemy w kontakcie PM a na razie myśle jakie buty spd kupic i tak co sie w tym gówn... jeździć nauczę do zlotu hehe Mówisz - masz Ja szczerze polecam jako pierwsze spdki kupić buty turystyczne. Sam mam i gorąco polecam - spece Tahoe - http://twomark.com.pl/buty-mtb-specialized-tahoe,p,21231 (do kupienia w Chorzowie na ul. Gałeczki - sam tam kupowałem ) Mam już wiele sezonów i są to buty uniwersalne - bo w górach można bez obawy zrobić w nich długie podejście i jest wygodnie, a i podczas jazdy się sprawdzają. Ewentualnie można coś bardziej budżetowego - pewnie też coś się znajdzie Nauczyć się też nie będzie problemu - na początek lekko skręci się sprężyny bloków, że awaryjnie będą się wypinały i już W ramach wolnego czasu oferuje się jako kompan do jakiejś przejażdżki przedzlotowej (choć czasu nie mam za wiele bo sesja się zaczyna...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Pytanko: Piątek na zlocie to dzień typowo "dojazdowy" nocleg i zaczynamy, czy już może ktoś bedzię w piątek od rana na miejscu ??? mały offtop(pochwalę się): http://www.bikeatelier.pl/odziez/buty/buty-mtb-diadora-x-country-comp-tytanowo-czarne wybór butów padł jednak na cósik takiego a pedałki m540 od jutra zaczynam się uczyć jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 jak się uda to ja będę trochę wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 mały offtop(pochwalę się): http://www.bikeateli...tytanowo-czarne wybór butów padł jednak na cósik takiego a pedałki m540 Tak, tak...będzie tak samo jak z moimi nowymi spodenkami na ostatnim zlocie - piękna gleba (na Rychlebskich ) no i spodenki się przetarły a były takie nowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.