Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ile łącznie osób było na I zlocie? coś kolo 45 z tego co pamiętam Tu opisy 1 zlotu I zlot ForumRowerowe.org - dzień 1 | sebekfireman.BIKEstats.pl sebekfireman - blog rowerowy http://patryke.bikestats.pl/190172,I-Zlot-ForumRoweroweorg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Do zlotu jeszcze dużo czasu zostało, na pewno lista się zwielokrotni do lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 coś kolo 45 z tego co pamiętam A to źle pamiętacie . Na I Zlocie było około 65 osób. Taki był warunek zamknięcia schroniska tylko dla Zlotowiczów. Na oficjalnej liście mam 67 osób ale pewnie ktoś nie dojechał, ktoś inny pojawił się bez zapowiedzi i pułap minimum 65 osiągnęliśmy. II Zlot i Durbaszka nie mogę doszukać się oficjalnej listy ale na 3 czerwca mieliśmy 49 osób. Były perypetie z pogodą i nawałnicą w rejonie i sporo osób zapisało się lub dotarło na zlot w ostatniej chwili. Śniadania szacowaliśmy na 55-60 osób i coś blisko tego było. Zlot III niestety najmniej liczny bo finalnie właśnie ok 45 osób. Zlot IV na pewno będzie jedna osoba więcej niż to jest obecnie na liście. Ja się pisze ! Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Już jesteś na liście Czekamy na kolejnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jak tak dalej pójdzie to na zlocie będzie mniej osób niż na mini-zlocie,który odbył się w ten weekend (region dolnośląskie) Czy mi się wydawało, czy też na Zawoję głosowało znacznie więcej osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Tak to jest. A co szumu było... Sam bije się w pierś, bo głosowałem, a na liście nie jestem. Czekam, aż wyjaśnią się sprawy zawodowe i jak będzie dobrze to się pojawię, jednak jeszcze kilka tygodni to pewnie potrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja pod koniec miesiąca, ew. początek maja się zdecyduję i mam zamiar zabrać 2-3 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja jak zwykle na sam koniec terminu postaram się zapisać:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 3 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ja również jeśli się zapiszę, to dopiero w czerwcu. A wybiera się na zlot ktoś ze świętokrzyskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No to widzimy się na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja również standardowo będę, razem z kumplem. Myślę, że to będzie najlepszy zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Widzę że ładna ekipa się szykuje na zlot , mam tylko nadzieję że Niemcy zdążą dostarczyć mi rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No ekipa będzie, ja prawdopodobnie w czerwcu zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Widzę że ładna ekipa się szykuje na zlot , mam tylko nadzieję że Niemcy zdążą dostarczyć mi rower Jaki rowerek będziemy ujeżdżać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Widzę że ładna ekipa się szykuje na zlot , mam tylko nadzieję że Niemcy zdążą dostarczyć mi rower Ja też mam taką nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jaki rowerek będziemy ujeżdżać? Taki jeden Niemiecki na literę C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Widzę, że n4k5 zaspojlerował swym awatarem tą nazwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 ....jak tak dalej Niemcy będą się ociągać to nawet na zlot nie przyjadę bo sprzedałem obecny rower :/ .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Jeszcze dwa miesiące - chyba dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk2312PL Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Przyjadę Ale tylko jako wolny obserwator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ....jak tak dalej Niemcy będą się ociągać to nawet na zlot nie przyjadę bo sprzedałem obecny rower :/ .... Znowu ci Niemcy, ostatnio to dobrze nam poszło z nimi pod Cedynią a potem to już tylko gorzej było. Żarcik oczywiście Całe dwa miesiące, chyba nie będziesz tak długo czekał na rower. Ja bym już chyba zrezygnował i wziął co innego jak za marzeniem nie mógłbym się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Klaniam, Dzis zadalem pytanie Naczelnemu Szefowi Bialych i jest Nadzieja Jak juz mam do wyboru Beskid Zywiecki, Walia, Szkocja lub The Lakes to chcialbym aby urlop rowerowy mial naprawde mozliwie najlepszy stosunek czasu i wlozonych pieniadzow do uzyskanej satysfakcji i ilosci trzasnietych klometrow/zaliczonych zjazdow i podjazdow. Dlatego, na razie wstepnie, czy ktos bylby zainteresowany przyjazdem we czwartek 5 lipca i zostaniem do poniedzialku lub wtorku (9 lub 10.07). Oczywiscie pytanie do Orgow czy bylaba moliwosc zabunkrowania sie w Diablaku wczesniej i na dluzej... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jeżeli do zlotu uda mi się nabyć rower to bardzo chętnie przyjadę przed zlotem parę dni i wyjadę po zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dlatego, na razie wstepnie, czy ktos bylby zainteresowany przyjazdem we czwartek 5 lipca i zostaniem do poniedzialku lub wtorku (9 lub 10.07). Oczywiscie pytanie do Orgow czy bylaba moliwosc zabunkrowania sie w Diablaku wczesniej i na dluzej... TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK Chociaż jak już to nie przyjeżdżałbym wcześniej, ale został na dłużej (do czwartku może, czy coś takiego), w każdym razie zdecydowanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ja pobyć dłużej - w tym pokręcić nie tylko po Żywieckim, ale po siąsiednich okolicach też. Czy to oznacza przyjazd parę dni wcześniej, czy przedłużony pobyt czy przenosiny to się jeszcze wyklaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.