Miliron Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Do zlotu jeszcze kilka miesięcy a tu ciężkie dywagacje jak dojechać Jakoś się dojedzie i tyle mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ile będzie osób na rowerach 150+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 tu masz listę: http://www.forumrowerowe.org/topic/105189-zapisy-iv-zlot-forum/page__pid__991243?do=findComment&comment=991243 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 koledze chodziło o osoby na rowerach ze skokiem większym niż 150 mm xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Pewnie zmęczony i nie skojarzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 nie skojarzyłem . Ale zgubiłem szklaną kulę i to może dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 tu masz listę: http://www.forumrowe...243#entry991243 Jak już o 150+ i liście zgłoszeń, to po wynikach pierwszej ankiety należało się spodziewać ilości zgłoszeń na poziomie 150+... A tu jakoś 9 tylko Edit: ja na 150mm przyjadę prawdopodobnie na VI zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No właśnie Panie i Panowie ... Przy wybieraniu terminów i miejscówek było ambitnie apeluję o konsekwencje bo termin wpłacenia zaliczki goni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 26 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lookas, a jest jakiś limit uczestników IV Zlotu? Czy nie ma ograniczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jeżeli zamierzasz przyjechać w bardzo dużym gronie daj znać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Szkoda, że "Zlot..." pokrywa się terminem z "Enduro Trophy". Pewnie zadecyduję w ostatniej chwili, kwater w Zawoji na pewno nie zabraknie w razie "w". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ile będzie osób na rowerach 150+? Jak dobrze pójdzie to zjawię się na 160mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Jeśli nie pojadę na ET, to będę 180/180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Szkoda, że "Zlot..." pokrywa się terminem z "Enduro Trophy". Pewnie zadecyduję w ostatniej chwili, kwater w Zawoji na pewno nie zabraknie w razie "w". Trochę tak i trochę nie. Pokrywa się tylko z lipcową edycją, poza tym ET masz w każdym miesiącu począwszy od maja i skończywszy na wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 piotrulek84, ja nie twierdzę, że się nie da i nikomu nie zabraniam. Po prostu w mojej prywatnej opinii jest to troche sztuka dla sztuki. Owszem, można się pochwalić byłem na 1725 m n.p.m. na rowerze (+7 do rispektu na dzielni) i jest to na pewno też jakieś przeżycie (przy dobrej pogodzie widoki są tam rewelacyjne!). Ja osobiście wiem, że będę miał więcej frajdy jeśli się wyśpię i pojadę w trasę, która pozwoli mi spędzić maksymalnie dużo czasu w siodle. jak kolega piotrulek84 napisal, od Slowacji podjezdzalnosc Babiej Gory jest zdumiewajaco wysoka . do koncowych metrow w siodle, tylko niektore odcinki musialem popchac. a ich ilosc zalezy od lydy albo szczescia stane/nie stanę . potem to juz wiadomo, bo telewizory są i rower wedruje na plecy. sztuka dla sztuki, hm. ja bylem na Babiej ponad 20 razy, to moja ulubiona gora, moja pierwsza duza gora gdy bylem maaaly, moj pierwszy zimowy wspin itd. wchodzac czerwonym zawsze chcialem to zjechac na rowerze, bo wydawalo sie magiczne. tak jak zjazd z Malej Babiej na polnoc. a rzeczywistosc? Rozryty jest dosc ostro ten 'wymarzony singiel', a potem swiezo utworzone kamienne rynny na wode w poprzek sciezki psuja juz wszystko. ja bylem na wschod (bo bezpieczniej), ale jesli ktos chce wschod to polecam zimą, pieszo. Zjazd z Babiej to dla mnie mega rozczarowanie ;] sry, ze odkopuje, ale zainteresowalem sie zlotem, a ze w temacie babiej mam cos do powiedzienia to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 27 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Jeżeli zamierzasz przyjechać w bardzo dużym gronie daj znać na priv. Bardziej chodzi mi o to czy w maju/czerwcu (na ostatnią chwilę) zdążę się zapisać, czy może nie być już miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 w ostateczności można poszukać kwatery prywatnej. Ja sam nie mam pojęcia, czy dam radę pojawić się na zlocie, więc na razie nic nie deklaruję. Ale gdyby okazało się, że jest szansa, to pojadę, choćbym miał spać w samochodzie . Z drugiej strony to Omega kombi, więc jest gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ponawiam apel o nadsyłanie projektów na koszulkę z IV zlotu. W tym momencie mamy jedynie 2 projekty.... [Koszulki] Zlotowe 2012 - czekamy na projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeson Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A do kiedy sa zapisy? Czy jesli sie zdecyduje w ostatnim momencie tez mnie przygarniecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 pewnie, że tak. W miejsc nie powinno zabraknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dla tych którzy się wahają krótki filmik z I Zlotu I mała przeprawa zafundowana przez Kierownika i Ukasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Zaliczka na ośrodek poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 17 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ile łącznie osób było na I zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 tyle osób głosowało na miejscówkę a zapisało się tylko 11... mam nadzieję że finalnie będzie trochę więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 jak w końcu się zdecyduję, to będzie 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.