Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że "Zlot..." pokrywa się terminem z "Enduro Trophy". Pewnie zadecyduję w ostatniej chwili, kwater w Zawoji na pewno nie zabraknie w razie "w".

Trochę tak i trochę nie. Pokrywa się tylko z lipcową edycją, poza tym ET masz w każdym miesiącu począwszy od maja i skończywszy na wrześniu.

piotrulek84, ja nie twierdzę, że się nie da i nikomu nie zabraniam. Po prostu w mojej prywatnej opinii jest to troche sztuka dla sztuki. Owszem, można się pochwalić byłem na 1725 m n.p.m. na rowerze (+7 do rispektu na dzielni) i jest to na pewno też jakieś przeżycie (przy dobrej pogodzie widoki są tam rewelacyjne!). Ja osobiście wiem, że będę miał więcej frajdy jeśli się wyśpię i pojadę w trasę, która pozwoli mi spędzić maksymalnie dużo czasu w siodle.

jak kolega piotrulek84 napisal, od Slowacji podjezdzalnosc Babiej Gory jest zdumiewajaco wysoka :). do koncowych metrow w siodle, tylko niektore odcinki musialem popchac. a ich ilosc zalezy od lydy albo szczescia stane/nie stanę :P. potem to juz wiadomo, bo telewizory są i rower wedruje na plecy.

sztuka dla sztuki, hm. ja bylem na Babiej ponad 20 razy, to moja ulubiona gora, moja pierwsza duza gora gdy bylem maaaly, moj pierwszy zimowy wspin itd. wchodzac czerwonym zawsze chcialem to zjechac na rowerze, bo wydawalo sie magiczne. tak jak zjazd z Malej Babiej na polnoc.

a rzeczywistosc? Rozryty jest dosc ostro ten 'wymarzony singiel', a potem swiezo utworzone kamienne rynny na wode w poprzek sciezki psuja juz wszystko. ja bylem na wschod (bo bezpieczniej), ale jesli ktos chce wschod to polecam zimą, pieszo. Zjazd z Babiej to dla mnie mega rozczarowanie ;]

sry, ze odkopuje, ale zainteresowalem sie zlotem, a ze w temacie babiej mam cos do powiedzienia to :P

w ostateczności można poszukać kwatery prywatnej. Ja sam nie mam pojęcia, czy dam radę pojawić się na zlocie, więc na razie nic nie deklaruję. Ale gdyby okazało się, że jest szansa, to pojadę, choćbym miał spać w samochodzie :D. Z drugiej strony to Omega kombi, więc jest gdzie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...