Mod Team safian Napisano 6 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Umh, jak Zadymek sprowadzał to ja chyba bałbym się nawet spojrzeć na taki zjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 zaDymek, jak tam zdrowie? Trzymałem kciuki za twoją wątrobę, aż mnie ciarki przeszły, kiedy się dowiedziałem. Fajnie, że jest lepiej pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 zaDymek, jak tam zdrowie? Trzymałem kciuki za twoją wątrobę, aż mnie ciarki przeszły, kiedy się dowiedziałem. Fajnie, że jest lepiej pozdr Dzięki, jest poprawa.Myślę że na wiosnę będę funkiel nówka zapierdalacz Już w domciu jestem i tryb łóżkowy mam.Pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 a ja proponuje Zawoję... trasy bardzo fajne, można wyjechać na Jałowiec lub Policę, a jak ktoś będzie miał ambicję to przez przełęcz Klekociny i Glinne wyjechać na Pilsko chętni bym pokazał ciekawe trasy poza tym w Zawoi nawet w sezonie można znaleźć tanie noclegi za 20zł/os. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Pozwolicie, że zabiorę głos póki co w kwestii samego terminu Proponuję termin w okolicy 7 czerwca bo : - 7 czerwca, Boże Ciało dzień ustawowo wolny (czwartek) - pracujące osoby biorąc 1 dzień urlopu mają 4 dni wolnego - jak nie dostaną urlopu zawsze mogą wziąć dzień na zadanie - za to biorąc raptem 4 dni wolnego mamy 9 dni śmigania - do tego czasu będę miał fajnego bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Lookas będziesz organizatorem? ;> Marcin chyba już się nie udziela na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 aż tak wcześnie? Znając życie podczas tego weekendu może być dużo ludzi na szlakach. może nie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Lookas, jednak lepiej w wakacje, w czerwcu studenci mają sesję no i jednak trochę to koliduje, normalnie biorąc 5 dni wolnego mamy 9 dni śmigania, więc niby 1 dzień różnicy a wszystkim powinno pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 To dajcie jakieś konkretne propozycje terminów. Ustalmy najpierw sam termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 W sumie są jakieś większe różnice w kolejnych weekendach? Jeżeli chodzi o sesje to przynajmniej u mnie kończy się równo z czerwcem, więc u innych pewnie podobnie, także może to być 6-8 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 W sumie nie Ale jakąś ankietę można zrobić, a do tego potrzeba kilka opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 no taki termin chyba wielość by usatysfakcjonował. Teraz zostało jeszcze dogadać się co do miejsca zlotu. I zbierać kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 7-10.06. dla mnie odpada, bo: 1. zgadzam sie z safianem, wtedy studenci maja sesje i przez to nie moglem byc na poprzednich zlotach:( Propozycja safiana 6-8 lipca dla mnie OK! 2. w dniach 7-10.06 jest Beskidy MTB Trophy, wiec niektorym (czytaj mi;) moze to kolidowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/102067-data-ustalamy-termin-iv-zlotu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 skoro Szklarska Poręba to może zorganizować zlot w trakcie lech bike festival, zwykle to początek sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 jeszcze dokładnie nie wiadomo czy to będzie w tamtych okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ścieżek pod Smrkiem ma być docelowo ze 100km, z tego co mi się obiło o uszy.Tylko nie wiem kiedy koniec projektu. Generalnie te ścieżki są banalnie proste,ALE wraz ze wzrostem prędkości robi się ciekawie Nie najeździłem się po singlach zbyt wiele. Właściwie to tylko ich liznąłem, ale wniosek mam podobny - tam trzeba jechać szybko. Na miarę swoich możliwości. I najlepiej, jak nikt nie przeszkadza - czyli samu, a nie w grupie. Bez odpowiedniego tempa ścieżki raczej męczą niż bawią. Z tego względu nie wydają mi się super pomysłem na zlot. Ale mogę się mylić Mnie bliższy byłby pomysł gór dzikich i względnie wysokich - czyli wspomniany Żywiecki lub inne podobne miejsce. W tym roku były ścieżki, to może w przyszłym dla odmiany zwykłe góry "na surowo"? Na termin zagłosowałem podobny do zeszłorocznego - rzeczywiście nie ma co wyznaczać terminu eliminującego studentów. Znów im dalej w miesiące wakacyjne, tym więcej osób wyjeżdżających. Dlatego sam początek lipca wydaje mi się idealny - tak jak rok temu i za rok też pewnie nic się nie zmieni Jeśli studentom by nie przeszkadzało, to rozważyłbym nawet 29czerwca-1lipca. No chyba że któryś z łikendów jest lepszy, bo nie pokrywa się z jakimś ważnym maratonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Głosowałem na czerwiec. Jeśli będzie ankieta odnośnie miejsca to jestem za Żywieckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Propozycje co do lokalizacji proszę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ja jestem jak najbardziej za Smerkiem... I ja! Mysle ze sie uda przejechac w mniejszych grupach bez problemu rozciagniemy sie i bedzie git. Wątpię, jechaliśmy w 5 i trzeba było zwalniać. Bylem w tym roku tam 2 razy i proponuje na jeden dzien singla a na kolejny wjechac na Stog Izerski i tam jest taki fajny czerwony szlak:)))) ... Może tym zupełnie płaskim podjazdem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Może tym zupełnie płaskim podjazdem? Podjeżdżaliśmy taką szeroką szutrową drogą, jest w miare łagodnie i przyjemnie, zostaja siły na zjazd. A drugim razem wjechaliśmy gondolą z braku czasu. Jest też fajny szlak ze Stogu Izerskiego na Smrek i po tym wpada się na singla, tez fajna opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A jaką bazę pod singla proponujecie? Najbliżej chyba Świeradów. Nieco dalej (ale wciaż do ogarnięcia) jest Szklarska Poręba - tu nawet szynobus dojeżdża. W żywieckim można rozważyć Rajczę - jedna zmiejscowości na trasie pociągu z Żywca do Zwardonia (plus, że łatwy dojazd). Jest to dobra baza na wypad na Wielką Raczę, stamtąd czerwonym na Wielką Rycerzową i dalej niebieskim na przełęcz Glinka. Są możliwości skrócenia i wydłużenia trasy dla mniej lub bardziej zcyborgizowanych. Na dzień drugi, też coś godnego się znajdzie - kto zna lepiej Żywiecki, na pewno coś podpowie. A może jest ktoś w stanie zaproponować jakieś ciekawe miejsce dalej na wschód jeszcze od Żywieckiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Podjeżdżaliśmy taką szeroką szutrową drogą, jest w miare łagodnie i przyjemnie, zostaja siły na zjazd. A drugim razem wjechaliśmy gondolą z braku czasu. Jest też fajny szlak ze Stogu Izerskiego na Smrek i po tym wpada się na singla, tez fajna opcja. My podjeżdżaliśmy asfaltem, miał 24 do 28% nachylenia i miał 1,5-2 km - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jak coś to też jestem za Izerami. Wybieram się tam już kolejny rok i zebrać się nie mogę, a teraz jest bardzo dobra motywacja Z singlem faktycznie może być problem, ale jak się podzieli na mniejsze grupki to może być dobrze - właściwie ciekawe ile tym razem osób się uzbiera na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jak dla mnie ,obojętnie gdzie odbędzie się zlot,byle w górach. Tak sobie pomyślałem, w Bieszczadach nie byłem jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.