Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

No to przed tym nadchodzącym nowym rokiem, życzę wszystkim forumowiczom, którzy głosowali w ankiecie zlotowej aby pojawili się na zlocie :) Szczególnie tym którzy głosowali na Zawoje :P Życzę również spełnienia marzeń, przełamania własnych słabości i polepszenia swoich wyników.

Do zobaczenia na zlocie :)

Klub AAA (aktywni anonimowi alkoholicy) Kępno pojawi się na zlocie, mam nadzieje że w liczniejszym gronie niż na ubiegłorocznym zlocie :) chociaż 2 osoby z naszej malej mieściny i tak nie jest źle :)

Dosiego wszystkim :)

Czyli tez masz uraz do czerwonych "napojow" po Durbaszce? :D hihihi kieliszki z szyjki po mineralce i rozrobiony powerade :) no i litr wyborowej :D ech mlodosc :P

Dokładnie ;)

W zasadzie jedyny uraz jakiego się w czasie tamtego zlotu nabawiłem to rozbite kolano... gdy spadłem z ławeczki na której piliśmy ten specyfik :icon_mrgreen:

I to nie był rozrobiony powerade, tylko kranówa z kilkoma kroplami powerade'a, żeby kolorku nabrała...

Z typowym schroniskiem może być ciężko.

Jedyna to na Hali Krupowej ale ono opada z racji cieżkiego dojazdu oraz tego, że nie pomieścimy się tam, a drugie na Markowych Szczawinach ale to już BPN, więc też odpada.

Duża baza noclegowa jest w samej Zawoi lub Zawoi Górnej i tam bym celował ale to niech "góra" się martwi :teehee:

eee... panikę siejecie, a terenu nie znacie ;)

wymienię tylko 2, w których byłem i mi się spodobały (a na terenie Zawoi znam conajmiej kolejne 4):

- Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy | tanie noclegi i pokoje w Zawoi pod BabiÄ GĂłrÄ | Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy (cena 20zł/os., spokojna okolicy z miejscem na ognisko i bliskość szlaków)

- http://pl.wikipedia....C5%BBywiecki%29 (cena chyba też koło 20zł/os., a położone w zarąbistym miejscu - na przełęczy Klekociny, super widoki w bliskiej okolicy schroniska - np. na Mędralowej; wysoko położone więc "czuć" bliskość beskidów ;) - fajne miejsce na rowerowy atak Jałowca - choć dużo lepsza trasa to wjazd od Przysłopa i zjazd na Klekociny - i/lub Pilska (przez Bystrą asfaltem lub hardcorowo przez Mędralową i pozostałe szczyty, aż do przełęczy Glinnej - czerwony szlak - ale to już trasa a'la Złoty Stok u Golonko)

we wszystkich schroniskach nie tak jak w komercyjnych Tatrach i Izerach można ceny z powodzeniem targować przy większej ilości osób (a przynajmniej tak było jakieś 2 lata temu)

tutaj widze, że pokoje są nawet 22osobowe. Więc była by pełna intergracja forumowiczow :thumbsup:

Ale troche za dużo ludzi w jednym pomieszczeniu jak dla mnie.

Ja znalazłem dom turysty Hanka

DOM TURYSTY PTTK HANKA ZAWOJA

Jutro do nich przedzwonie i zapytam o szczegóły

ja technicznie jestem średni, ale tylko ciężkie trasy pozwalają tą technikę podszkolić, a trasa o której pisałem (przejezdna w 80-90%) wygląda tak - przełęcz Klekociny (864 mnpm) - Magurka (1114 mnpm) - Mędralowa (1169 mnpm) - przełęcz Głuchacki (830 mnpm) - Jaworzyna (1047 mnpm) - przełęcz Półgórska - Beskid Krzyżanowski (923 mnpm) - przełęcz 854 mnpm - Beskid Korbielowski (955 mnpm) - Student (935 mnpm) - przełęcz Glinne (809 mnpm) czyli PureMTB i banan na gębie przez resztę dnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...