bartek_1990 Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Wy jedziecie na weekend w góry, czy na jakiś obóz przetrwania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 31 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Survival z Bearem Gryllsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Uhh, to muszę jeszcze krzesiwo magnezowe kupić, nóż, kamerzystę z kamerą i transport helikopterem na miejsce spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 No to przed tym nadchodzącym nowym rokiem, życzę wszystkim forumowiczom, którzy głosowali w ankiecie zlotowej aby pojawili się na zlocie Szczególnie tym którzy głosowali na Zawoje Życzę również spełnienia marzeń, przełamania własnych słabości i polepszenia swoich wyników. Do zobaczenia na zlocie Klub AAA (aktywni anonimowi alkoholicy) Kępno pojawi się na zlocie, mam nadzieje że w liczniejszym gronie niż na ubiegłorocznym zlocie chociaż 2 osoby z naszej malej mieściny i tak nie jest źle Dosiego wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No i padło na Zawoje, jest już tak blisko mnie, że w tym roku mam nadzieje w końcu się pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Czyli tez masz uraz do czerwonych "napojow" po Durbaszce? hihihi kieliszki z szyjki po mineralce i rozrobiony powerade no i litr wyborowej ech mlodosc Dokładnie W zasadzie jedyny uraz jakiego się w czasie tamtego zlotu nabawiłem to rozbite kolano... gdy spadłem z ławeczki na której piliśmy ten specyfik I to nie był rozrobiony powerade, tylko kranówa z kilkoma kroplami powerade'a, żeby kolorku nabrała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jakie schronisko wchodzi w grę? Chciałbym chociaż za pomocą youtuba pojeździć w jego okolicach i nie wiem czego szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jakie schronisko wchodzi w grę? Spokojnie na schronisko przyjdzie czas. Dopiero co poznaliśmy wyniki ankiety. W odpowiednim czasie poznamy szczegóły. Ps. A to tylko wokól schroniska będziesz jeździł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Schron nie został jeszcze wybrany. Nie ma jeszcze propozycji odnośnie konkretnych miejscówek. To kolejny etap organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ... Ps. A to tylko wokól schroniska będziesz jeździł? Hehe, to zależy od atmosfery na ognisku Kto wie czy dam radę oddalić się chociaż na kilometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Chyba nie bedzie, aż źle. Bedziesz musiał postrzymać apetyt na %% To ja szukam jekiegoś schroniska w takim razie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Pewnie, że nie. Nie po to będę wlókł się przez pół kraju żeby potem się załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Z typowym schroniskiem może być ciężko. Jedyna to na Hali Krupowej ale ono opada z racji cieżkiego dojazdu oraz tego, że nie pomieścimy się tam, a drugie na Markowych Szczawinach ale to już BPN, więc też odpada. Duża baza noclegowa jest w samej Zawoi lub Zawoi Górnej i tam bym celował ale to niech "góra" się martwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 A tam "góra". Kamfan niech się "martwi" - w końcu zanęcał bardzo mocno Zawoją i twierdzi, że zna teren. Myślę że podsunie coś bez problemu i temat pójdzie gładko. Kamfan, wywołujemy do tablicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 A Wielka Racza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Zerknij Panie gdzie jest Racza a gdzie Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Zerkałem, zerkałem, wiem gdzie Zawoja a gdzie Racza. W promieniu coś kolo 30km. Po prostu myślałem, że Zawoja została wybrana jako miejsce regionu a nie miejscówka konkretna. Ale co tam, może być cokolwiek, chociaż schroniska mają swój klimacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Oj teraz to mnie pokusiło żeby się pojawić na zlocie mimo niepełnoletności (do 31 lipca). W sumie 50km to jest nic. na rowerku można smignąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 eee... panikę siejecie, a terenu nie znacie wymienię tylko 2, w których byłem i mi się spodobały (a na terenie Zawoi znam conajmiej kolejne 4): - Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy | tanie noclegi i pokoje w Zawoi pod BabiÄ GĂłrÄ | Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy (cena 20zł/os., spokojna okolicy z miejscem na ognisko i bliskość szlaków) - http://pl.wikipedia....C5%BBywiecki%29 (cena chyba też koło 20zł/os., a położone w zarąbistym miejscu - na przełęczy Klekociny, super widoki w bliskiej okolicy schroniska - np. na Mędralowej; wysoko położone więc "czuć" bliskość beskidów - fajne miejsce na rowerowy atak Jałowca - choć dużo lepsza trasa to wjazd od Przysłopa i zjazd na Klekociny - i/lub Pilska (przez Bystrą asfaltem lub hardcorowo przez Mędralową i pozostałe szczyty, aż do przełęczy Glinnej - czerwony szlak - ale to już trasa a'la Złoty Stok u Golonko) we wszystkich schroniskach nie tak jak w komercyjnych Tatrach i Izerach można ceny z powodzeniem targować przy większej ilości osób (a przynajmniej tak było jakieś 2 lata temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 - Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy | tanie noclegi i pokoje w Zawoi pod BabiÄ GĂłrÄ | Szkolne Schronisko MĹodzieĹźowe w Zawoi - Babia GĂłra, Beskidy (cena 20zł/os.) tutaj widze, że pokoje są nawet 22osobowe. Więc była by pełna intergracja forumowiczow Ale troche za dużo ludzi w jednym pomieszczeniu jak dla mnie. Ja znalazłem dom turysty Hanka DOM TURYSTY PTTK HANKA ZAWOJA Jutro do nich przedzwonie i zapytam o szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja uważam że im trudniejsza trasa tym lepiej, tylko że lepiej żeby się wybrały tam osoby obeznane z górskimi szlakami i nie marudzące, żeby potem nie było "ja tu nie zjadę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja technicznie jestem średni, ale tylko ciężkie trasy pozwalają tą technikę podszkolić, a trasa o której pisałem (przejezdna w 80-90%) wygląda tak - przełęcz Klekociny (864 mnpm) - Magurka (1114 mnpm) - Mędralowa (1169 mnpm) - przełęcz Głuchacki (830 mnpm) - Jaworzyna (1047 mnpm) - przełęcz Półgórska - Beskid Krzyżanowski (923 mnpm) - przełęcz 854 mnpm - Beskid Korbielowski (955 mnpm) - Student (935 mnpm) - przełęcz Glinne (809 mnpm) czyli PureMTB i banan na gębie przez resztę dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Powiem tylko, że 4 obiekty zostały już skreślone czekam na odpowiedź z kolejnej miejscówki, jak będą konkrety to uruchamiam "ściepę" Jest spora szansa, że temat się szybko wyklaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No to super, fajnie, że tak sprawnie (-: Dzięki Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A czy moja Hanka eż została skeślona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.