n4k5 Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Witam! Wiem, że dosyć wcześnie z tym "wyjeżdżam", ale można powoli się zastanawiać co zrobimy w przyszłym roku Od siebie zaproponuję Beskidy (może Żywiecki?) i dzikie Bieszczady. Tym razem 500km w jedną stronę, skutecznie mnie i kolegę by odstraszyło Jak wy to widzicie?
MrsSil Napisano 11 Października 2011 Napisano 11 Października 2011 Coś cisza w temacie, czyżby nikt się nie pisał na zlot? A ja specjalnie kupiłam kask
marcinusz Napisano 11 Października 2011 Napisano 11 Października 2011 Chętni na pewno się znajdą, tylko temat chyba rzeczywiście nieco za wcześnie odpalony, żeby przyciągał uwagę. Ale mi to nie przeszkadza, luźno pomyśleć już można Zlot w Beskidach chyba jeszcze nie gościł (?), więc to jest jakiś typ. Tylko głosuję przeciwko Beskidowi Śląskiemu - mam za blisko, za dobrze już znam i nie chcę robić za przewodnika A tak zupełnie poważnie, to w Beskidy chyba wszystkim jest w miarę bilsko (jeśli szukać miejscówki górskiej) a i koleją dojazd niezły... MrsSil, dobry krok - przestaniesz się negatywnie wyróżniać na tle grupy
Sol Napisano 11 Października 2011 Napisano 11 Października 2011 Nie no, temat zagaić można - będzie co odświeżać w zimie Do rozważenia wrzucam Istebną. Jest gdzie pojeździć w okolicy http://mtbistebna.pl/trasymtb.htm Albo faktycznie gdzieś mocno na wschód, jakiś Baligród, Ustrzyki czy cuś.
Mod Team safian Napisano 11 Października 2011 Mod Team Napisano 11 Października 2011 ^^ A może na Singla pod Smrkiem wyskoczymy? :] Albo coś bardziej dostępnego dla większej liczby forowiczów, czyli Świętokrzyskie, ale czy tam jest coś ciekawego?
daid Napisano 12 Października 2011 Napisano 12 Października 2011 izery z singlem są ciekawym miejscem na zlot;)
grindz0ne Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 Zlot FR czyli FreeRiderów ? A tak serio to miło by było się wybrać ale jak obecnie to wybieram się na zlot z forum województwa w którym śmigam na rowerze.Pozdro i Powodzenia!
maroko777 Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 Popieram Singla, w sezonie 2012 ma być znacznie rozbudowany łącznie z czarną trasą. Byłem w tym roku i jest mega za######iście. Po 2 pętlach czyli ok 40 km w deszczu byłem nieźle styrany, ale to wina znajomego który ma lepszą kondycje i zna bardzo dobrze trasę.
Mod Team safian Napisano 17 Października 2011 Mod Team Napisano 17 Października 2011 Ano, gdzieś czytałem, że mają dorobić jeszcze chyba 40km? Więc na dobrą sprawę Singiel to 2 dni jeżdżenia Chociaż nie pogardziłbym jakimś miejscem zlotu chociaż nieco bliżej centralnej Polski - w tym roku chyba znad morza nikogo nie było :< to wina znajomego który ma lepszą kondycje i zna bardzo dobrze trasę. Też sobie to zawsze mówię, jeszcze do tego dochodzi 'kolega ma lepszy rower'
arek_wro Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 Singiel to rewelacyjne miejsce. Ja w tym roku byłem tam już trzy razy. Obawiam się tylko, że przy sporej grupie nie do końca zda egzamin. Nawet przy podziale na mniejsze grupy może być tłoczno. Do tego odrobina adrenaliny może spowodować, że co niektórych nieco poniesie, a to bywa bardzo bolesne w tym miejscu. Większość błędów kończy się na drzewie. Moim zdaniem nie ma szans żeby w kilkudziesięcioosobowej grupie nie zdarzył się tam jakiś poważny dzwon.
Tomek10 Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 ja jestem jak najbardziej za Smerkiem. Mysle ze sie uda przejechac w mniejszych grupach bez problemu rozciagniemy sie i bedzie git. Bylem w tym roku tam 2 razy i proponuje na jeden dzien singla a na kolejny wjechac na Stog Izerski i tam jest taki fajny czerwony szlak:)))) Bedzie podobnie jak na ostatnim zlocie czyli Light a potem cos innego.....)) Poznalem troszke tamtejsze trasy wiec na miejscu moge cos wtracic.
piotrulek84 Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Beskid Żywiecki? Super pomysł! Mam 500km ale to dobrze a nie źle
michalj Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 To nie Beskid Żywiecki tylko Zachodnie Sudety (ze 30 km od Szklarskiej Poręby).
miskov17 Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Izery he he, już widzę miny ludu ze środkowej i wschodniej Polski
michalj Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Właśnie tak patrzę, że z Warszawy jest ponad 500 km i kiepsko z pociągami. Mimo tego to fajny pomysł i mam nadzieję, że zlot się tam odbędzie piotrulek84 Z Poznania jest bardzo blisko (~260 km)
Sol Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Zapewniam, że moja będzie jak najbardziej w normie.
piotrulek84 Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Pisałem o wcześniejszej propozycji. W Izery to mogę sobie na jeden dzionek podjechać
Mod Team safian Napisano 4 Listopada 2011 Mod Team Napisano 4 Listopada 2011 Właśnie tak patrzę, że z Warszawy jest ponad 500 km i kiepsko z pociągami. Mimo tego to fajny pomysł i mam nadzieję, że zlot się tam odbędzie E tam, na ostatni zlot jechałem 3 pociągami przez > 8h + później jeszcze rowerem chyba 30km z plecakiem, ale było warto. Także nie ma co patrzeć na dystans
kyloziom Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 Teraz patrze na rozkład i widze czas podróży to sie załamałem min to 15godz. Więc bedę musiał czekać na kogoś kto by mnie podwiózł autem
Mod Team safian Napisano 5 Listopada 2011 Mod Team Napisano 5 Listopada 2011 Spoko, teraz to nie ma co patrzeć, nie dość, że nie wiadomo gdzie jedziemy to i rozkłady jazd w wakacje się pozmieniają
kyloziom Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 No fakt Poczekam aż się sprecyzujemy co do miejsca. Jakoś mało osób widzę pisze. Ale to się rozkręci tak jak zeszłym razem mniej więcej w połowie listopada.
zaDymek Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Izery są fajne. Chyba całe zjeździłem w tym sezonie (łącznie 6 dni jazdy), w tym stronę Czeską. Ścieżek pod Smrkiem ma być docelowo ze 100km, z tego co mi się obiło o uszy.Tylko nie wiem kiedy koniec projektu. Generalnie te ścieżki są banalnie proste,ALE wraz ze wzrostem prędkości robi się ciekawie W Izerach każdy znajdzie coś dla siebie. Pełno tam szerokich szutrów dla krosiarzy i hardkorowych rąbanek dla ambitnych bikerów ( przyznam się iż zdarzyło mi się sprowadzać
piotrulek84 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 ZaDymek - w końcu trafiłeś na koniec półki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.