tokis Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Zapraszam do obejrzenia fotek z tegorocznego Transalpu: https://picasaweb.google.com/Tokis52/Transalp2011?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Super wyprawa, ile kosztowała was całość?. Macie może jakąś mapkę przejazdu gdzie nocowaliście co zabraliście ze sobą?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Fajna wyprawa i porządna relacja. Chciało by się tylko więcej ścieżek jak na fota 134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Wyprawa super-pozazdrościć rauf właśnie chciałem też wkleić tą fotkę, bo naprawdę urzeka . Jeszcze raz gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokis Napisano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Super wyprawa, ile kosztowała was całość?. Macie może jakąś mapkę przejazdu gdzie nocowaliście co zabraliście ze sobą?. KOszty to ok. 50 E dziennie plus droga. Noclegi w pensjonatach i schroniskach - jechalismy na lekko, plecaki ok 6 kg, tylko najpotrzebniejsze rzeczy. mapkę dośc kiepską mam zrzut ekranu w google earth mogę przesłać na maila, w razie czego służę trakami gps. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.