Skocz do zawartości

[bloki] jakie bloki do shimano pd-m505?

Spider

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Zakupiłem na allegro pedały pd-m505 bez bloków. W komplecie była karteczka z modelami kompatybilnych bloków :sm-sh51 ,sh52 ,sh55 ,sh56. Nie znam się na blokach i tych wszystkich mocowaniach :029: ,wiec pytam. Które z tych bloków kupić , czy wszystkie nadadzą się do butów SPD xc? Bo kojarzy mi sie ,ze są bloki do szosy i xc. Proszę o pomoc. :)

Napisano

Bloki Szosowe wygladaja chyba troche inaczej i są oznaczone innymi symbolami troche , talk aby nie pokrywaly sie z tymi do XC .

PEdaly szosowe ( podobnie jak buty ) Oznaczone są SPD SL .

Napisano

Witam

Czy aby na pewno te bloki są oryginalne?? Wie ktoś coś na temat tego allegrowicza? Normalnie te bloki 44 zł kosztują.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Czy aby na pewno te bloki są oryginalne?? Wie ktoś coś na temat tego allegrowicza? Normalnie te bloki 44 zł kosztują.

Pozdrawiam

Z tego co wiem to SH55 to podstawowy model bloków . 44 zł to chyba kosztuja Sh51 - czyli bloki do drozszych modeli . Wydaje mi sie , ze bloki sa oryginalne . Chociaz 1 komentarz negatywny ( jest on tylko 1 ) moze poddac pewne watpiliwosci:

pyrczus (102) (Kupujący) Negatywny czw 09 wrz 2004 00:02:34 CEST 28171180

Mimo zwrotu pieniędzy, ostrzegam wszystkich przed transakcjami gdyż sprzedająca oszukuje pisząc nieprawdziwe informacje o swoich towarach-podróby !!!

Aczkolwiek nie mowie, ze dotyczy to sprzetu rowerowego . Sprzedająca posiada takze ubrania i jakies obuwie :) Wiec nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...