Fenek001 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Siema, nieraz od czasu do czasu dręczy mnie ból w kolanie. W szczególności podczas robienia przysiadów. Ostatnio tak mnie zabolało, że nie mogłem się na tej nodze utrzymać, na szczęście ból na następny dzień minął. Tu po rozmowie z moim trenerem (piłki ręcznej) powiedział mi, że mogę spróbować nosić opaskę na tą nogę. Tak jak poszperałem w necie to ludzie piszą, że bez konsultacji z lekarzem lepiej nie stosować opasek. Co w o tym sądzicie? Ktoś z was nosi jakąś opaskę na kolano? Jak nosić to tylko jak nas zaboli, czy przed treningiem już zakładać? Czy wg pomaga? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zchin Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Jeździłem w opasce gdy miałem problem z wiązadłami krzyżowymi, opaska pomogła, jeździło się lepiej i nie odczuwałem bólu kolana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.