krzysq Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Cześć, mam zamiar kupić sobie spodnie na szelkach. Na chłodniejsze dni. Problem mój polega na tym, że jestem dosyć szczupły, może nawet chudy . Znalazłem takie: http://www.mikesport.pl/mimo-genua-zimowe-spodnie-rowerowe-wkadka-coolmax.html Ale tam najmniejszy rozmiar zaczyna się od 80cm w pasie. Ja mam jakieś 72cm i 180cm wzrostu. Przymierzałem niedawno w Decathlonie takie spodnie i o dziwo rozmiar L był w porządku, a nawet zbliżał się ku za ciasnemu. Czy ktoś jest podobnej budowy i próbował takie gacie? Albo w ogóle czy ktoś może powiedzieć o rozmiarach firmy MIMO? Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Mam te same spodnie, 77kg i 182cm wzrostu. Rozmiar L był za mały, teraz mam XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Na przyszłość, gdyby ktoś potrzebował. Kupiłem w Decathlonie, chociaż trochę inne niż poprzednio przymierzałem. Wymiary podawane na metce bardzo mijają się z rzeczywistością. Mimo moich 72cm w pasie pasował na mnie egzemplarz w rozmiarze 82-89. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jeśli sklep, w którym chcesz kupić spodnie (czy inny ciuch) nie jest w stanie dokładnie dobrać dla Ciebie rozmiaru, radzę zmienić sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.