Garp Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Uwaga forumowicze, proszę wytężyć mózgownice, problem jest Chciałem kupić sobie długie spodnie z lycry z wkładką do jeżdżenia wieczorem. Byłem w Decathlonie, przymierzałem i takie rowerowe i te do biegania i problem jest taki: jak rozmiar L jest dobry w pasie, to łydki i uda ledwo się mieszczą. Strasznie ciasno i wyglądam jak pajac. Jak wezmę np XXL to łydki w miarę, ale w pasie za wielkie. I co ja mam zrobić? Chciałem pojeździć wieczorami, godzinkę dziennie, żeby trochę te łydki zredukować, ale jak mam to zrobić, skoro nie mam w czym? Ma ktoś jakieś pomysły? Do kombinowania mam krótkie spodenki z wkładką, cienki dres, grubszy dres, kalesony. Da radę coś zmajstrować z tego, czy kupić coś sensownego na wieczory, żeby lekko grubsze łydki się w tym zmieściły? Czy wszystkie spodnie są tak zrobione, że tylko patyczaki wejdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Zamów pod swój wymiar. Tu masz powiązany temat http://www.forumrowerowe.org/topic/74121-odziez-ubranie-na-zamowienie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.