Garp Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 Uwaga forumowicze, proszę wytężyć mózgownice, problem jest Chciałem kupić sobie długie spodnie z lycry z wkładką do jeżdżenia wieczorem. Byłem w Decathlonie, przymierzałem i takie rowerowe i te do biegania i problem jest taki: jak rozmiar L jest dobry w pasie, to łydki i uda ledwo się mieszczą. Strasznie ciasno i wyglądam jak pajac. Jak wezmę np XXL to łydki w miarę, ale w pasie za wielkie. I co ja mam zrobić? Chciałem pojeździć wieczorami, godzinkę dziennie, żeby trochę te łydki zredukować, ale jak mam to zrobić, skoro nie mam w czym? Ma ktoś jakieś pomysły? Do kombinowania mam krótkie spodenki z wkładką, cienki dres, grubszy dres, kalesony. Da radę coś zmajstrować z tego, czy kupić coś sensownego na wieczory, żeby lekko grubsze łydki się w tym zmieściły? Czy wszystkie spodnie są tak zrobione, że tylko patyczaki wejdą?
Sagitt77 Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 Zamów pod swój wymiar. Tu masz powiązany temat http://www.forumrowerowe.org/topic/74121-odziez-ubranie-na-zamowienie/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.