Vigo5000 Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Witam gorąco wszystkich forumowiczów Jestem na kupnie roweru a wiem że po rower nie idzie się do Hipermarketu ponieważ (jak słyszałem z marketu zaraz się zepsują) tylko sportowego sklepu gdzie mają duży wybór rowerów. Dlatego zarejestrowałem się na to forum aby dowiedzieć się jaki rower kupić aby jak to mówi przysłowie (nie wyjść jak Zabłocki na mydle). Chciałbym kupić męski rower górski do jazdy po mieście (terenowej mniej ale i również takiej) chcę się zmieścić w cenie 1000 zł a jeśli cena innego za to dużo lepszego będzie wyższa np. 1300-1500zł wolałbym dopłacić tak aby służył mi na długie lata. Nie mam pojęcia o rowerach a jak napisałem jestem na kupnie dlatego proszę WAS o podjęcie jak najlepszej decyzji i na co najwięcej zwracać uwagę przy kupnie ? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Kuba P.S. Do roweru mam zamiar dokupić kask oraz cały komplet ochraniaczy dlatego proszę o podjęcie dobrej decyzji tutaj chodzi mi o firmę nie najlepszą ani nie najgorszą tylko 50% pomiędzy w/w obydwoma.
tobik2010 Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Kross Myślę że do takiej jazdy powinien wystarczyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.