Logitech07 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witam, posiadam Torę 302 Solo Air. Przejechałem na niej od maja jakieś 1500-2000km. Sama praca, dla mnie rewelacja. Mam tylko jedno pytanie do posiadaczy tego modelu. Czy jak tak jakby podniesiecie lekko koło do góry i amortyzator cały się tak jakby wyprostuje to czuć takie stuknięcie? Nawet jak się ją trochę wdusi i potem do końca do góry oddusi to czuć takie stuknięcie. Czy to jakaś wada, a może ten model tak ma? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 U mnie leciutkie stukniecie jest gdy amortyzator ugnie się w momencie wsiadania na rower. Wygląda mi to na leciutki luz roboczy. Poza tym wszystko jest ok. więc się tym nie przejmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 tory chyba tak mają, ja mam 318 i też tak jest, nic to chyba się nie psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Miałem tak kiedyś - potem przy zmianie ustawień i po prostu zwykłej jeździe to przeszło. Nie wydaje mi się żeby to była wada/ uszkodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logitech07 Napisano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Tak właśnie myślałem, że wszystkie tak mają.. Ale chciałem się upewnić. Pozdro. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.