adamm4862 Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Witam! Poszukuję jakiegoś ciekawego i nie drogiego roweru najlepiej nie przekraczając 700 zł. Szukając roweru znalazłem coś takiego: kross hexagon v2. Nie poszukuję roweru do jakiejś wyczynowej jazdy po górach i dolinach ale takiego, na którym mógłbym jeździć np. po mieście i nie bać się, że za chwilę mi się rozklekocze, nie wymagam od niego wiele. Proszę o pomoc, czy ten hexagon v2 jest godny uwagi(dla mnie), czy może macie jakieś inne propozycje. Dodam, że interesuje mnie głównie nowy rower, ze względu na gwarancję oraz ze względu na brak zaufania do używek z internetu. Z góry dzięki i Pozdrawiam.
rybciasum Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 hex v2 spokojnie wystarczy jeżeli do takiej jazdy to polecam, najwyżej potem dokupisz semislicki i będzie super
adamm4862 Napisano 1 Października 2011 Autor Napisano 1 Października 2011 Dzięki bardzo za odp:), a czy w takim przedziale cenowym kupił bym coś innego, ciekawego?
adamm4862 Napisano 25 Października 2011 Autor Napisano 25 Października 2011 Witam ponownie, co powiedzieli byście porównując Krossa hexagona V2 z tym: http://www.activsport.eu/product-pol-5645-Rower-gorski-Rich-Sport-Laser-Pro.html ?? To jest cos podobnego, lepszego, gorszego, może ciekawego??
brt0555 Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Nic ciekawego, za ta kwote to nic tylko sie cieszyc ze mozesz miec hexagona v2, bo wiekszosc w tym przedziale to typowe makrokesze, wiec jak Ci pasuje hexagon to bierz smialo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.