ogryz2 Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Powiedzcie mi czy warto kupić ten rower ? Czy jest on złożony na dobrych komponentach ? Słyszałem, że ta rama jest bardzo dobra, czy to prawda ? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No rower nie głupi, aczkolwiek ma kilka słabych punktów. Amor i opony to na pewno jedne z nich. Zależy też czego oczekujesz od roweru bo 2,5tys piechotą nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piteross Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 do dirtu tamka super szczególnie ta na rok2012 bo jest mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekRaz Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 to rower bardziej do streetu. ale wydaje mi się, że wytrzyma w dircie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Moim zdaniem bardziej do dirtu Bo ma amorek. W streecie lepiej mieć sztywny wideł i ramkę z cromo. Two6Player jest ok, ale nie jest jakimś mega wypasem, zależy co będziesz na nim robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.