ogryz2 Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Powiedzcie mi czy warto kupić ten rower ? Czy jest on złożony na dobrych komponentach ? Słyszałem, że ta rama jest bardzo dobra, czy to prawda ? Z góry dzięki za odpowiedź
Bombell Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 No rower nie głupi, aczkolwiek ma kilka słabych punktów. Amor i opony to na pewno jedne z nich. Zależy też czego oczekujesz od roweru bo 2,5tys piechotą nie chodzi.
piteross Napisano 9 Października 2011 Napisano 9 Października 2011 do dirtu tamka super szczególnie ta na rok2012 bo jest mała.
BartekRaz Napisano 9 Października 2011 Napisano 9 Października 2011 to rower bardziej do streetu. ale wydaje mi się, że wytrzyma w dircie
TrzecieKolo Napisano 9 Października 2011 Napisano 9 Października 2011 Moim zdaniem bardziej do dirtu Bo ma amorek. W streecie lepiej mieć sztywny wideł i ramkę z cromo. Two6Player jest ok, ale nie jest jakimś mega wypasem, zależy co będziesz na nim robić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.