Pr5Rider Napisano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2011 stery mam mniej niż cal dlatego pytam czy to się zgra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 http://sheldonbrown.com/cribsheet-headsets.html jak ci się nie zmieści standardowy mostek (chociaż nie powinien), zawsze te 0.2mm możesz bez problemu papierem ściernym zlikwidować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2011 wielkie dzięki za pomoc, strasznie trudno dobrać 22mm nigdzie tego nie ma. co powiecie ciekawego o tych kołach ? tylnie rozstaw mam 126mm więc wejdzie, i ew podkładkami linie sobie ustale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 podobno masz zmieniać wideł. zmień też stery na standardowe calowe. o dopasowaniu pod rozstaw 126 było już sto razy na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2011 podobno masz zmieniać wideł. zmień też stery na standardowe calowe. o dopasowaniu pod rozstaw 126 było już sto razy na tym forum. wiem wiem, a co do sterów ciekaw jestem jakim sposobem uda mi się to osiągnąć, pewnie będę musiał papierem się pobawić, chyba że 1 wejda w co watpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 a czytałeś co jest napisane na stronie sheldona? http://sheldonbrown.com/cribsheet-headsets.html na żółtym tle. calowe stery powinny wejść bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2011 to teraz pozostaje mi dobrać odpowiedni widelec, z tym będzie ciezko zeby nie przesadzic z kątem bo oponka bedzie szlifowała rame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.