Skocz do zawartości

[Rower]BKC czy warto?

berni86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie, jestem nowy i nie chcę nikogo wkurzyć. Po prostu potrzebuję w miarę szybkiej porady. Znalazłem na alledrogo takiego o to BKC http://allegro.pl/jedyny-taki-miejski-scigacz-bkc-idealny-stan-i1840393837.html i prosiłbym o pomoc w wycenie tego sprzętu, bo nie wiem na ile zalicytować. Dzwoniłem do gościa, ale powiedział że chciałby jeszcze poczekać, bo za wcześnie dla niego, żeby już kończyć aukcję. Czy 1,5k to dobra cena za ten sprzęt? Przyznam że wysłał mi więcej fotek i rower wygląda jak nowy, ma jedną przytarcie od pancerza na lince hamulca na przednim mostku. Co sądzicie?

Będę wdzięczny za każdą pomoc :)

A czy jakoś uzasadnić możecie czemu 0,5 albo 200pln? nie bardzo mogę znaleźć info o tych rowerach i patrzyłem tylko po zakończonych aukcjach allegro, i tam osprzęt miały całkiem całkiem, na deore wszystko, hamulce tarczówki, koła wzmacniane. Wiadomo, że też chce go jak najtaniej wyrwać :) ale 200pln to chyba mnie koleś lekko wyśmieje

nic nie napisal co tam siedzi ,sam marketingowy belkot, mowimy ci ,ze nie to nie. nie roztrzasaj ,jak chcesz sie pozbyc 1500 to lepiej sie dobrze zabaw. 200-300 pln to maks za to cos. popatrz po innych aukcjach co mozesz za ta kase wyrwac.

napisze duzymi to skumasz: KOLES SZUKA FRAJERA!

Kolego, dociera do mnie przekaz jak najbardziej, poprostu mi się podoba ten sprzęt, szukałem jakiegoś mustanga, albo centuriona, ale też oscylują na alledrogo w podobnych cenach..zależy mi na czymś dużym bo mam 2m wzrostu a tu napisał koleś że rama jest dość duża... Tak czy inaczej THX 4 Your time :)

Na aukcji nic nie pisze o osprzęcie ale z tego co widać to:

- tarczówki to jakieś tanie chyba shimano (mechaniczne)

- przerzutka tylna to Turney.

- przerzutka przednia - brak

- amorek - brak

- koła - nie znam, ale wyglądają na najmocniejszy punkt całej konstrukcji.

Za nowy rower w takim osprzęcie dałbyś pewnie z 500 PLN.

Chyba, że rower ma wartość kolekcjonerską :teehee: .

luzik, to niech napisze jaki to jest rozmiar, bo duzy to pojecie wzgledne,a przy 2m wzrostu to juz potrzebujesz naprawde duuuzej ramy ,zebys nie wygladal na rowerze ,jakbys zabral mlodszemu bratu rower z komunii. maks to 200-300 pln za tego bajka i to tylko jak ci bedzie rozmiar pasowal.

Bez kitu 500zł to absolutny max za taki rower. Rama to jakiś wynalazek, tak samo koła...

Może dla niewtajemniczonych wygląda spoko ale naprawdę nie ma się nad czym rozpływać, a już na pewno nie w tej cenie z kosmosu :stupid:

Przeczytałem opis aukcji i już wiem, że gość szuka albo głupszego od siebie albo totalnego laika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...