kyloziom Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Mam problem z odkręcającą się samoczynnie śrubą mocującą przerzutke tylnia. Jest tak o kilka set kilometrów. Czym to może być spowodowane? Nie jeżdże za dużo w terenie glównie miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A jak to przerzutka ? Najczesciej loctite pomaga albo lakier do paznokci albo coś w ten desen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Przerzutka to stary Altus. Spróbuje lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Sposobów jest w .... no dużo, możesz na gwint kawałeczek cienkiego paieru dać, ciężej sie wkręci, lakier ponoc skuteczny, ja nie próbowałem bo mi sie jakos nigdy nic nie odkręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Opcjonalnie można teflonem owinąć i wkręcić lub wymienić śrubę na taką z nakrętką(mam tak w zimówce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ...albo kupić nowy hak i mieć spokój. Prowizorki są najlepsze ale w lesie i na pustyni ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Hmmm odkręca mi sie kaseta co zrobić ??? A co nie wiesz kup sobie nowy rower Nie zawsze kupowanie nowych czesci jest dobrym rozwiązaniem a jak by kolega nie wiedział taśma teflonowa to fachowe i profesjonalne zastosowanie na gwinty Co prawda do uszczelnienia ale to juz małym druczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ja na twoim miejscy bym ją przyspawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Chyba na swoim miejscu bo to tobie sie odkreca Poza tym powodzenia w spawaniu alu i stali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Pamiętaj polak potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.