JaniszMTB Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witajcie! Ostatnio zakupiłem ze znajomymi naszemu przyjacielowi rower za szybki powrót do zdrowia, ale to może kiedy indziej. Gdy byliśmy po rower dla niego natknąłem się na rowerek ze stajni authora, był to TRACTION 29 i właśnie to 29 na mnie zaczęło działać. Spodobał rowerek mi się bardzo lecz nie mogłem na nim się przejechać(osprzęt nawet nawet jak na 29 moim zdaniem). Za 2 miesiące planuje kupić rower i chce aby to był 29'er. A więc moje pytanie czy 29'er(TRACTION 29) będzie dobrym wyborem do 3200 zł. Warunki jakie musi rower spełniać: *Nie być droższy niż 3200 zł. *Pasować pod jeźdźca o wzroście 180 cm i wadze ~90kg. *Rower w przyszłości będzie modernizowany lecz nie w takiej bliskiej. Pozdrawiam i dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wejdz (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś) do działu na tym Forum dedykowanemu własnie 29'erom . Tam powinieneś znaleźć odpowiedź na swoje pytanie, lub lepiej tam je zadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Tylko tak trochę mi nie działa nie wiem czemu ale spróbuję. Dzięki za radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.