Skrzypek Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witam , ostatnio zaliczyłem 'soczysta' glebe wskutek której uległo wygięcie lewej rączki .W trakcie jej prostowania uległa złamaniu. Moje pytanie to czy można dostac gdzieś samą klamkę czy musze kupic całą pompke . Hamulec to shimano br-m486. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 W sklepach chyba nie ma, może na allegro coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias95 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jak byś chciał, to mam klamkę prawą m486 na sprzedaż. Odezwij się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzypek Napisano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Złamaniu uległ hamulec przedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.