crashbash1 Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Wczoraj zauważyłem problem pocenia się. Wytarłem do sucha, a wyciek znowu się pojawił. Co jest do wymiany i jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Co do wymiany zaiste uszczelka, komora ci ciśnienie trzyma?? A moze po prostu dokręć. U mnie w mańku też ciekło, odkręciłem, dokręciłem i juz nie cieknie. Wymiana uszczelki jest raczej prosta i tania jeżeli dobierzesz zamiennik gdzieś w hydraulicznym, samemu idzie to zrobić za grosze w serwisie mogą zedrzeć i nie masz gwarancji ze jest wszystko ok zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dokładnie tak zrobiłem. Podejrzewam, że winne było słabe dokręcenie, ponieważ od nowości ( ponad rok ) nie było nic ruszane. Odkręciłem, przesmarowałem uszczelki i ponownie skręciłem. Jutro napompuje amora, to zobaczę czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 W moim starym amorku też miałem ten problem dokręcenie pomogło jak u kolegi wyżej co pisał. Daj znać czy zabieg pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wszystko działa. Napompowałem 130psi i nic się nie poci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Od samego napompowania nie zacznie cieknąć, obróć go do gory kołami i wtedy zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wtedy podczas jazdy się pocił, teraz podczas jazdy się nie poci, więc jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.