Skocz do zawartości

[do 2000] Rower górski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podaj jeszcze swój wzrost i wagę :) Bo jeśli chodzi o Kross'a modele 2011 to coraz trudniej dostać jakiś "pod siebie" przynajmniej u mnie w Łodzi już ich nie sprowadzają :icon_cool:

Widelec masz ten sam co w Meridzie którą zaproponowałeś. XCM powinny być ok dla Ciebie

Napisano

19 powinna być OK. Ja mam 21 przy 185cm i nie narzekam :icon_mrgreen: Ale jeśli tylko teren Cię interesuje to najlepiej możliwie najmniejszą

Napisano

Moim zdaniem ta merida jest lepsza od krossa a2. Ma lepszy osprzęt tylko poza hamulcami, a rurki to i tak każdy zmienia pod siebie. Mocno zależy ci na tarczach? Bo ten level a6 v-brake kosztuje niecałe 2000zł. Jeśli wolisz tarcze to jest jeszcze ta merida. Myślę że dobrym ruchem z twojej strony byłoby gdybyś poczekał jeszcze z miesiąc- dwa, ceny jeszcze spadną ja kupiłem swój rower w listopadzie 2010 z ceną o 1/5 mniejszą niż w sezonie, choć jest jeden minus- może już nie być odpowiedniej wielkości choć jeśli dobrze będziesz szukał to raczej bedą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...