Skocz do zawartości

[rower] Giant VT1

mm8255

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu po długim okresie oczekiwania rowerek trafił w moje ręce :). Kupiłem... Giana VT1 od starszego gościa który przejechał na nim może z 500 km. Rower to katalogowy model VT1 nie składak - wszystko było w oryginale (aż się wierzyć nie chce że cena za ten rower w 2004-2005 roku wynosiła 12999 zł). No więc zdecydowałem się wprowadzić małe zmiany.

1.hamulce - zamiast hayes nine avid juicy carbon

2.Carbonowa kieronica FSA

3.Carbonowy mostek PLT

4.Opony schwalbe furious fred (czekają na założenie)

5.Komplet sigma rox 8.0 bezprzewodowy zestaw ilość funkcji powala :)

6.Chwyty Giant

7.carbonowy uchwyt na bidon Giant

8.pedały wellgo

Rower wygląda jak nowy pomimo kilku latek, nawet tylni amortyzator jest jeszcze obklejony oryginalną folią ochronną. :icon_wink: No nie ma co się oklamywać to nie jest najnowszy sprzęt ale ja tam jestem zadowolony :yes:

img0708m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img0700so.jpg

img0699yz.jpg

img0701jh.jpg

img0698mw.jpg

• 5 tygodni później...

Dzisiaj poświęciłem trochę czasu na serwis,Giant VT1 przygotowany do zimy :thumbsup:

Dokupiłem także komplet oświetlenia Mactronic na przód (MLF-1F) i tył (wallie) jakiś czas temu ale nie było kiedy założyć. Długo szukałem oświetlenia do roweru i w tej cenie tj. do 90 zł nie ma nic lepszego, śmiało mogę polecić wszystkim szukającym taniego a dobrego rozwiązania. Tył to w ogóle trzeba skierować lekko w stronę ziemi bo aż razi, przód daje ładną wiązkę światła

Torebka podsiodłowa Zefala w rozmiarze M, też rewelacja, a udało mi się kupić nową za 30 zł przecena w mallu ( na allegro 60 zł).

Zdjęcia z pokoju z mieszkania studenckiego stąd walające się wokoło różne przedmioty heh :laugh:

waga bez oświetlenia, torebki ok.13,1 kg

w przygotowaniu.... sztyca KS i950r

img0130bo.jpg

img0135en.jpg

img0127j.jpg

img0131je.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...