ogryz2 Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Witam. Znalazłem na allegro taki ciekawy rower http://allegro.pl/duncon-pussy-street-pike-dirt-dual-park-fr-nowy-i1834885456.html Powiedzcie mi, polecacie mi go kupić za tą cenę ? Czy kompletnie się nie opłaca ?! I jak z jego częściami, dobre czy raczej nie ?! Z góry dzięki za odpowiedź - Mikołaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Rower na b.dobrych częściach . Duncon Pussy i Pike to już wyższa półka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogryz2 Napisano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A czy będzie się nadawał do dirtu/lekkiego DH ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulten Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A czy będzie się nadawał do dirtu/lekkiego DH ?? Do dirtu jak najbardziej i streetu też. Ale do lekkiego dh to zależy. Jesli to będzie okoliczna górka w lesie to czemu nie choc brak przedniego hampla i kasety raczej nie pomoże . Ogólnie rower prezentuje się extra. Nie znam polskich cen ale chyba nie jest to wygórowana suma (tak na oko ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogryz2 Napisano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No raczej preferuje hopki czyli dirt i czasem jakiś street/park. Czyli mówicie, że stanowczo warto kupić, w tej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jeśli zamierzasz jeździć dirt/street/park - to ten rower jest dla Ciebie. Jak będziesz chciał fr - też da radę ( posiada amortyzator w którym regulowany jest skok). Jak widzisz rower w naprawdę idealnym stanie - myślę że warto kupić. Na pewno będzie Ci długo służył i będziesz 100% zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No co do stanu to faktycznie, nie ma się do czego przyczepić. Aczkolwiek części nie powalają na kolana. Rower na pewno ciężki jak smok i parę rzeczy jest tu bezmyślnie wsadzonych. Mostek 31,8 i stalowa kiera 22,2. Rozwiązanie trochę poronione. Tarcza 203mm???? Eeee Stan ok ale ja bym podpuścił. Za te same pieniądze można wyrwać coś bardziej złożonego z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.