Skocz do zawartości

[Rower] Duncon Pussy

ogryz2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Znalazłem na allegro taki ciekawy rower http://allegro.pl/duncon-pussy-street-pike-dirt-dual-park-fr-nowy-i1834885456.html

Powiedzcie mi, polecacie mi go kupić za tą cenę ? Czy kompletnie się nie opłaca ?! I jak z jego częściami, dobre czy raczej nie ?!

Z góry dzięki za odpowiedź - Mikołaj.

A czy będzie się nadawał do dirtu/lekkiego DH ??

Do dirtu jak najbardziej i streetu też. Ale do lekkiego dh to zależy. Jesli to będzie okoliczna górka w lesie to czemu nie choc brak przedniego hampla i kasety raczej nie pomoże :) .

Ogólnie rower prezentuje się extra. Nie znam polskich cen ale chyba nie jest to wygórowana suma (tak na oko :)).

Jeśli zamierzasz jeździć dirt/street/park - to ten rower jest dla Ciebie. Jak będziesz chciał fr - też da radę ( posiada amortyzator w którym regulowany jest skok). Jak widzisz rower w naprawdę idealnym stanie - myślę że warto kupić. Na pewno będzie Ci długo służył i będziesz 100% zadowolony :thumbsup:

No co do stanu to faktycznie, nie ma się do czego przyczepić. Aczkolwiek części nie powalają na kolana. Rower na pewno ciężki jak smok i parę rzeczy jest tu bezmyślnie wsadzonych. Mostek 31,8 i stalowa kiera 22,2. Rozwiązanie trochę poronione. Tarcza 203mm???? Eeee

Stan ok ale ja bym podpuścił.

Za te same pieniądze można wyrwać coś bardziej złożonego z głową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...