AXE95 Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Siema, tak jak w temacie która lepsza? Do jakiej klasy shimano można porównać korbę truvativa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AXE95 Napisano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Nikt nie wie? Dodam że altus ma mocowanie na kwadrat a truvativ mini isis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 1.Truvativ wiadomo jest lepszy 2. Korbę wyżej wymienoną można porównać do grupy Alivio. 3. Dodam, że truvativ jest w pełni rozkręcalna, przydaje się to w procesie konserwacji. 4. Mocowanie na kwadrat to przestarzała technika (według mnie). Podsumowując jestem za Truvativ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Obie są porównywalne.Chodź isoflow uchodzi za mniej sztywnego, ale w rekreacyjnej jeździe nie ma to większego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AXE95 Napisano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dobra zauważyłem dokładny model korby Shimano. Jest to FC-M405 rocznik 2006. To która lepsza? No będę jeździł w góry także mam dylemat co sprzedać, a co zostawić. Jak się zużyje to kupie SLX lub deorke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnomon69 Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witaj. Ja mam isoflow-a juz chyba 3 rok jezdze dosc mocno i nie mam z nia zadnych problemów. Jest w pełni rozkrecalna to duży plus. Nic mi nie przeskakiwalo i jestem z niej bardzo zadowolony juz nawet nie widac na niej dobrze napisów jest tak starta z zewnatrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.