Spider Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Widzę ,że jak już kogoś dołować to do końca ,mam takei samo zdanie jak Ecia ...trzeba było uczciwie napisać w jakim są stanie a nie krecić ,nie chodzi wcale o kasę. Luzów w paczce to one raczej nie dostały :lol: niech ten przypadek będzie przestroga dla wszystkich potencjalnych oszustów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 17 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witam, powiem tylko tyle: sprzęt był całkiem nieźle zapakowany. Nie było szansy na porysowanie w trakcie transportu. A nawet jeśli to potrafię odróżnić małą rysę od totalnie porysowanej końcówki klamki, która powstałą wskutek gleby. Poza tym raczej się same w transporcie nie pomalowały wsiową farbą. Generalnie nie chodzi to o kase bo ja walę te 40 pln ale o podejście. Prawdopodobnie gdybym widział zdjęcia i dostał dokładny opis to może bym też je kupił. Ale jak sprzęt miał być nowy to nowy. Ot co. Myślę że można zakończyć temat. Kolega dominator vel bikemaniak swoim poprzednim postem potwierdził jakim jest człowiekiem. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.