Nrv Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Chyba udało mu się pokonać tę przeszkodę najszybciej ze wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dwie najważniejsze rzeczy w wyścigach można mu zaliczyć tzn.: szybkość i widowiskowość- szczególnie to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas18 Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Cholerka, to musiało boleć. Chociaż myślę że czas żeby BH się nauczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Hehem za każdym razem się śmieję jak widzę ten filmik . Najlepsze że przecież zsiadł z tego roweru, a i tak OTB zaliczył ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Zrobiło na mnie wrażenie Ale jeszcze bardziej rechotam, jak połączę to z komentarzem Klosiu Choć prawda, to musiało boleć... P. Edit: na pewno skoczył najwyżej. Ale obawiam się, że to premiowane nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roslina Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Obejrrzalem to z pietnascie razy,ale i tak moj kumpel go przebil.Poszedl na trening walk i wskoczyl na sale,tanczyl jak Rocky Balboa podbiegl do worka i kopnal..i....piszczel owinal sie na worku bo to byl worek wypchany cementem i piaskiem do cwiczenia twardosci piszczela.Sruby i druty w nodze.Dzis wieczor go wypisuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Poszedl na trening walk i wskoczyl na sale,tanczyl jak Rocky Balboa podbiegl do worka i kopnal..i....piszczel owinal sie na worku bo to byl worek wypchany cementem i piaskiem do cwiczenia twardosci piszczela.Sruby i druty w nodze.Dzis wieczor go wypisuja. Pogratuluj kozakowi...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
852emil Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Cholerka, to musiało boleć. Chociaż myślę że czas żeby BH się nauczył no nie wiem czy na takim rowerze zrobiłbyś bunny hopa przez taki murek. to jest ze 40 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Masakryczny ten film jest... Gość miał pecha. - Joey, are you ok? Gość się zwija z bólu. A laska odpowiada: - I think Joey's ok. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek114 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ja bym powiedział tak: bunny hop nie wyszedł, ale za to zrobił "bunny chłopa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.