Gość Albert Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 Witam, Mam malo miejsca w szopce, gdzie przechowuje rower, w zwiazku z czym stawiam go na tylnym kole. Nie jestem jednak pewien, czy to dobry pomysl. Czy przechowywanie roweru w ten sposob nie spowoduje odksztalcenia kola, lub ramy? Dziekuje za ewentualna pomoc i pozdrawiam Albert
bruce95 Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 Dla ramy to na pewno nie zaszkodzi, a jeśli opona będzie napompowana to też nie powinna się na stałe odkształcić.
KenjiX1G Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 Witaj, jeśli nic poza jego własną masą nie dociska go do ziemi, to nie będzie się nic działo. Ważne, by nie stał na flaku, bo to może uszkodzić opone(pęknięcia). Co do małej ilości miejsca, zawsze możesz pokombinować, może da się powiesić rower na ścianie lub pod dachem, ale to tylko takie wtrącenie do tematu ;-) Pozdrawiam
Pytanie
Gość Albert
Witam,
Mam malo miejsca w szopce, gdzie przechowuje rower, w zwiazku z czym stawiam go na tylnym kole. Nie jestem jednak pewien, czy to dobry pomysl. Czy przechowywanie roweru w ten sposob nie spowoduje odksztalcenia kola, lub ramy?
Dziekuje za ewentualna pomoc i pozdrawiam
Albert
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.