mlodymisiu886 Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 Witam, TARGI ROWERY 2012 odbędą się w dniach 29.09 -1.10 2011 w Centrum MT POLSKA w Warszawie przy ul. Marsa 56c. Teraz chciałem się dowiedzieć od kogoś kto był rok temu lub wie jak to wszystko wygląda. Czy tylko w niedziele będzie możliwość wejscia dla normalnych prywatnych ludzi żeby pooglądać rowery i akcesoria? (trzeba mieć jakiś specjalny bilet/ile kosztuję wejście)? Czy będzie możliwość kupna roweru? Czy będzie możliwość wzięcia katalogów poszczególnych firm? Czy można robić zdjęcia na takich targach czy jest to zabronione? Od której do której będzie można wchodzić na hale?
Schwefel Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 Pierwsze słyszę o takich targach. Zawsze były w hali Expo ale to w marcu jak jest co pokazywać. W necie piszą, że wejście za darmo -> www.targirowery.pl/bilety
mlodymisiu886 Napisano 23 Września 2011 Autor Napisano 23 Września 2011 Czyli mam rozumieć że na tych targach będzie mniej rowerów niż na tych w marcu?
Waler Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 Bylem i na tych i na tych, rowerow tyle samo. Moze w expo troszeczke wiecej ale nie byla znaczna roznica. Poza tym w MARCU to kazdy zna juz game rowerow na dany rok, teraz jest prezentacja rowero na przyszly rok. Cudow nie ma- warto pojsc, zerknac w katalogi - lepsze to niz picie piwa pod sklepem
mlodymisiu886 Napisano 23 Września 2011 Autor Napisano 23 Września 2011 A czy można sobie zabrać katalogi poszczególnych firm? Czy płaci się coś za nie (ile)? Jako prywatny czlowiek to mogę wejść tylko w niedziele na te targi?
Mod Team safian Napisano 23 Września 2011 Mod Team Napisano 23 Września 2011 Tak, zwykle można dostać jakieś katalogi, ulotki, naklejki etc. Chyba tylko w niedzielę jest otwarte dla osób prywatnych.
cobraMC Napisano 24 Września 2011 Napisano 24 Września 2011 W niedziele to juz targów nie będzie. Przynajmniej tak wychodzi z dat.
Mod Team safian Napisano 24 Września 2011 Mod Team Napisano 24 Września 2011 Faktycznie, w każdym razie ostatniego dnia mogą wchodzić osoby prywatne. Rower pewnie będzie można kupić, jednak podejrzewam, że nie będzie jakiejś dużej liczby rowerów na sprzedaż.
mlodymisiu886 Napisano 24 Września 2011 Autor Napisano 24 Września 2011 aha, no tak, 1 października to sobota a nie niedziela Czyli w sobote mogę wejść jako prywatny? A co oni rozumieja pod pojęciem 'firma'? Jeśli mam firmę ale w całkiem innej branży niż rowerowa to mnie wpuszczą w czwartek/piątek czy muszę mieć koniecznie firmę rowerową i to swoją?
Mod Team Pixon Napisano 25 Września 2011 Mod Team Napisano 25 Września 2011 Jeżeli uda Ci się ich przekonać, że mając pralnie dywanów, sprzedajesz również rowery, to czemu nie
mlodymisiu886 Napisano 25 Września 2011 Autor Napisano 25 Września 2011 To może jednak pojadę w sobote jesli się uda i wrzycę pare zdjęc z wystawy.
sivydym Napisano 26 Września 2011 Napisano 26 Września 2011 Z tego co wiem w każdy dzień spokojnie będzie można wejść - co prawda na ewentualne problemy mam zaproszenie ale to nie jest w przecież interes nikogo nie wpuszczać... Rowery jak co roku będzie można zamówić lub kupić na miejscu ( polecam ostatni dzień szczególnie ) tak samo jak akcesoria i częsci.
zgrzezly Napisano 26 Września 2011 Napisano 26 Września 2011 aha, no tak, 1 października to sobota a nie niedziela Czyli w sobote mogę wejść jako prywatny? A co oni rozumieja pod pojęciem 'firma'? Jeśli mam firmę ale w całkiem innej branży niż rowerowa to mnie wpuszczą w czwartek/piątek czy muszę mieć koniecznie firmę rowerową i to swoją? odpowiedz organizatora na pytanie czy "prywatnie" można wejść w czwartek lub piątek "Tak, w recepcji będą druki zaproszeń; osoba pryw. po wypełnienu zaproszenia może wejść. Zapraszamy. SPORT EXPERT Dnia 2011-09-26 12:17"
mlodymisiu886 Napisano 26 Września 2011 Autor Napisano 26 Września 2011 @ sivydym Dlaczego polecasz ostatni dzień?
sivydym Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Lepiej sprzedać rower taniej niż znów go pakować i do sklepu - na expo przynajmniej tak było że ostatniego dnia zawsze mozna było "wyrwać" lepszą cenę, na Marsa jedynie zamawiałem z katalogu.
rowerowyfreaq Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 hmmm.... różnie to bywa... Ja ostatnio jak byłem to mi nie chcieli puścić taniej... Czasem wolą jednak pakować
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.