Skocz do zawartości

[targi rowerowe] Warszawa 29.09 -1.10 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, TARGI ROWERY 2012 odbędą się w dniach 29.09 -1.10 2011 w Centrum MT POLSKA w Warszawie przy ul. Marsa 56c.

Teraz chciałem się dowiedzieć od kogoś kto był rok temu lub wie jak to wszystko wygląda.

Czy tylko w niedziele będzie możliwość wejscia dla normalnych prywatnych ludzi żeby pooglądać rowery i akcesoria? (trzeba mieć jakiś specjalny bilet/ile kosztuję wejście)?

Czy będzie możliwość kupna roweru?

Czy będzie możliwość wzięcia katalogów poszczególnych firm?

Czy można robić zdjęcia na takich targach czy jest to zabronione?

Od której do której będzie można wchodzić na hale?

Napisano

Bylem i na tych i na tych, rowerow tyle samo. Moze w expo troszeczke wiecej ale nie byla znaczna roznica. Poza tym w MARCU to kazdy zna juz game rowerow na dany rok, teraz jest prezentacja rowero na przyszly rok. Cudow nie ma- warto pojsc, zerknac w katalogi - lepsze to niz picie piwa pod sklepem :)

• Mod Team
Napisano

Faktycznie, w każdym razie ostatniego dnia mogą wchodzić osoby prywatne.

Rower pewnie będzie można kupić, jednak podejrzewam, że nie będzie jakiejś dużej liczby rowerów na sprzedaż.

Napisano

aha, no tak, 1 października to sobota a nie niedziela :) Czyli w sobote mogę wejść jako prywatny?

A co oni rozumieja pod pojęciem 'firma'? Jeśli mam firmę ale w całkiem innej branży niż rowerowa to mnie wpuszczą w czwartek/piątek czy muszę mieć koniecznie firmę rowerową i to swoją?

Napisano

Z tego co wiem w każdy dzień spokojnie będzie można wejść - co prawda na ewentualne problemy mam zaproszenie ale to nie jest w przecież interes nikogo nie wpuszczać... Rowery jak co roku będzie można zamówić lub kupić na miejscu ( polecam ostatni dzień szczególnie ) tak samo jak akcesoria i częsci.

Napisano

aha, no tak, 1 października to sobota a nie niedziela :) Czyli w sobote mogę wejść jako prywatny?

A co oni rozumieja pod pojęciem 'firma'? Jeśli mam firmę ale w całkiem innej branży niż rowerowa to mnie wpuszczą w czwartek/piątek czy muszę mieć koniecznie firmę rowerową i to swoją?

odpowiedz organizatora na pytanie czy "prywatnie" można wejść w czwartek lub piątek

"Tak, w recepcji będą druki zaproszeń; osoba pryw. po wypełnienu zaproszenia

może wejść.

Zapraszamy.

SPORT EXPERT

Dnia 2011-09-26 12:17"

Napisano

Lepiej sprzedać rower taniej niż znów go pakować i do sklepu :) - na expo przynajmniej tak było że ostatniego dnia zawsze mozna było "wyrwać" lepszą cenę, na Marsa jedynie zamawiałem z katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...