Anakon Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Z racji że nie widziałem tematu o tych roweruch to zakładam.. a co, każdy może mieć prawda? Wymieniajcie się spostrzeżeniami, opiniami swoimi i co tylko chcecie... Jestem ciekaw ilu nas jest (może jestem sam?). Mój rowerek 300 przebiegu i spisuje się świetnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowyfreaq Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 No ja dopiero co zakupiłem VX7 Pro - 100 km. w napędzie jest i jak na razie uważam, że to świetny sprzęt jak na tę cenę. Nic nie skrzypi, nic nie piszczy, wszystko chodzi jak spod igły... No i moim zdaniem ma zajefajne malowanie. Jak zrobię nim nieco więcej kilometrów to walnę krótką relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekm5058 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja mam rowerek LIMBER FX 3 Kupiłem go w zeszłym roku i jak na razie jest ok Dokonałem w nim pare modyfikacji: zmieniłem opony na węższe, zamontowałem rogi, zmieniłem też chwyty kierownicy Mam licznik ale troche przekłamuje, więć sądzę, że ma około 1000. Nic nie skrzypi. Napę troche zardzewiały ale to pewnie dlatego, że trzymam go w piwnicy i jeszcze go nigdy nie czyściłem, smarowałem tylko kilka razy. Aaa i jeszcze jedno fajnie wygląda Ogólnie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekm5058 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Sory, że post pod postem ale zapomniałem napisać o jego Polskości To też dyża zaleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.