hehe12 Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Szukam w miarę tanich i dobrych okularów dla 16latka. Mam na oku np. takie: http://www.google.pl/search?um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&sa=X&ei=q2R4TpydCdCKswae_fTICw&ved=0CDgQBSgA&q=sg+b+twin+700&spell=1&biw=1024&bih=608&cad=cbv&sei=q2R4TpydCdCKswae_fTICw - spodobały mu się, ale jeszcze prosiłbym o więcej propozycji. Maksymalna kwota to 50-60 zł. Co sądzicie o okularach tych z linka? I co innego w tej cenie? Nie wiem jakie można mieć wymagania w takie kwocie. Fajnie by było żeby miały wymienne szkła, no i żeby były solidne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Do 60zł, ja wybrałem ARCTICA S-83, wymienne szkła, polaryzacja, wkładka korekcyjna(łatwa do zdjęcia dla kogoś, komu jest niepotrzebna), jeździ się w nich fajnie, gratis pasek na głowe, by nie spadły. Jeszcze się nie rozleciały, upadły juz z 15 razy, więc chyba nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whynot5 Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 jak się sprawdzają szkła bezbarwne w tych ARCTICA S-83 ? 100% bezbarwne czy coś przyciemniają ? sprawdzą się w środku nocy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Nie są w pełni bezbarwne, mają tam, bodaj 0-8% przyciemnienia. Nadają wszystkeimu lekko żółtej barwy i ładnie wyostrzają świat, wszystko takie w nich żywe. W środku nocy nie sprawdzałem, na życzenie dziś sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja mogę szczerze polecić B'Skin Parite: http://allegro.pl/b-skin-okulary-parite-z-wymiennymi-szybkami-nowosc-i1814782940.html Cena akurat, 3 wymienne szkła w komplecie, nie parują podczas jazdy, nie spadają, ochraniają przed wiatrem wpadającym od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.