dan14 Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Siemka,czy jest ktoś kto śmiga na ostrym kole lub na singlu po Gliwicach lub okolicach??Jeśli tak to ujawnijcie sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ja śmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan14 Napisano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2011 To fajnie bo myślałem że jestem sam .Może kiedyś pośmigamy razem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadammo Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan14 Napisano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Może zrobimy wspólnie jakąś ustawke w Gliwicach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.