wapid Napisano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Na targach w Warszawie i Kielcach będzie wystawiony rower z ramą Peak29 w wersji testowej, którą dosiadali zawodnicy grupy DSR Author. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 W xl sugerwałbym 510mm podsiodełkową. Dodanie tego jednego centa raczej nie problem a uratuje przedmówców, mnie też ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyra2 Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 jestem za 510 ;d pozdro pyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapid Napisano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2011 no i się udało...Peak29 w rozmiarze XL podsiodłową będzie miał... 515mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Nooo, i to jest dobra wiadomość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyra2 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 a carbonowa wersja będzie? bo Bogus dla krosa będzie testował carbona 29 w najbliższym sezonie. To może jakaś odpowiedź VELO:)?????? Pozdrawiam pyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 wegla nie bedzie, na razie tylko oficjalne informacyje http://team29er.pl/start/inne/545-dobre-sklepy-rowerowe-demo-day-2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapid Napisano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) tu jest oficjalna oferta na 2012 ramy Velo | Nowości | Części i akcesoria | Accent | Peak 29 Edytowane 29 Listopada 2011 przez wapid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 czy rama będzie zawierać od razu stery ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Całkiem fajny ten pomarańcz. Tylko, że inny odcień mam na monitorze crt a inny na telefonie. Trzeba się będzie jednak przejechać do Gliwic i zobaczyć na własne oczy jak to wygląda bo nie wiem na co się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Fajna i ta czarna i ta pomarańcz Szkoda tylko ,że półmat.Chciałbym zobaczyc rower złożony na tej ramie jak się prezentuje.Przy moim wzroście 193cm to chyba maksymalny rozmiar bym musiał zapodac.Czy w tym sklepie w Gliwicach mogli by odrazu cały rower złożyc? Edytowane 30 Listopada 2011 przez bodzio12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 jesli urabiaja cie fotki w duzej rozdzielczosci, to moge podeslac gotowe rowery...zlozenie calego roweru to zaden problem dla sklepu, ewentualnie na forum zawsze znajda sie ludzie, ktorzy chetnie pomoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 To ja poproszę jakieś fotki. Se wrzucę na tapetę w fonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 https://picasaweb.google.com/104029431776377899290/30Listopada2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapid Napisano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ramy będą bez sterów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ładnie to wszystko wygląda .Lecz po przeczytaniu informacji ,że gwarancja jest maks na 5 lat ta opcja odpada niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 tos mnie teraz z miejsca zabil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapid Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ...a mnie rozbawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyra2 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Bodzio12 to chyba hit internetu a dziś nie jest 1 kwietnia. 5 lat to chyba dobre warunki jak na ramę za 2 zł. Pozdrawiam pyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Wesoło muśi byc .Ale wiadomo co się dzieje z tymi ramami .A jak będę zmieniał to na konkret.Przy prawie 100kg to nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Bodzio ja nie wiem co się dzieje z tymi ramami, możesz mnie oświecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dzieje się to ,że pękają nawet te droższe.To jak dla mnie rama która nie ma gwarancji dożywotniej (i w dodatku za 2 zł ) odpada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) szalona wiekszosc ram peka z winy uzytkownikow, ktorzy najczesciej grzesza wlasnie masa i/lub zbyt mocno wyciagnieta sztyca - ogranicznik na niej dotyczy wytrzymalosci sztycy, natomiast rama potrzebuje zwykle wiekszy insert, ale co to kogo gwarancja 5lat na tak tani produkt wykonany z aluminium jest swietna, poza tym kto jezdzi wiecej, niz 5lat na 1 ramie? jednostki, ktore zwykle posiadaja wypasione customy z bardziej trwalych materialow powodzenia w szukaniu taniej ramy z BEZWZGLEDNA dozywotnia gwarancja Edytowane 2 Grudnia 2011 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapid Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dzieje się to ,że pękają nawet te droższe.To jak dla mnie rama która nie ma gwarancji dożywotniej (i w dodatku za 2 zł ) odpada . pewnie znajdziesz z dożywotnią, ale już za...2zł 50gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec71 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ramka śliczna i w dodatku taniocha.Naszło mnie żeby ją kupić i zamienić w moim instynkcie.Jeśli dobrze widzę to przy 19 calach różnica długości wynosi 1130-1080=50 mm to bardzo dużo ale może popełniłem jakiś błąd Coś mi się nie zgadza z tą bazą kół. Ramy 26'' mają większa.Spójrzcie tutaj http://www.velo.com.pl/pdf/geometria-ramy-accent.pdf.Gdzie tkwi szczegół jak to uzyskali.Czyżby kąt podsiodłówki i główki ramy.Wychodzi na to że ramy accenta 19'' majątaką samą bazę kół jak peak 29 w rozmiarze L w takim wypadku rama powinna być niesamowicie zwrotna i dobrze przyspieszać ,tylko czy nie będzie zbyt nerwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi