UniqueReflection Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ile powinien być przy Peaku długość sztycy 350 czy już lepiej 400? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sztyca 400 włożona,wchodzi poniżej tych pęknięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Dziwne, bo nie masz jej bardzo wyciągniętej. Zaczynam się bać o mojego Peaka i sztycę 350mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sztyca 400 włożona,wchodzi poniżej tych pęknięć. A waga i gdzie ta ramka jeździła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Waga to 90 kg,dwa sezony w górach i na Mazowieckich oraz Świętokrzyskich trasach ogólny przebieg ok 30kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Stery Dartmoor Astro po 2 latach i ponad 15 kkm wszystko gra i buczy Nabiłeś w dwa tygodnie 15k km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Nabiłeś w dwa tygodnie 15k km ?30k km w 2 lata[emoji3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) A zauważyłeś co venom napisał 18.08? ale nawet w dwa lata.. Niezły zawodnik Edytowane 2 Września 2015 przez cr4zylucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Napisałem OKOŁO 30 kkm więc może to być pomiędzy 15 a 30 kkm,szukacie dziury w całym?? Pewnie wiecie lepiej niż Ja ile jeżdżę więc chylę wam czoło jasnowidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Np.Maja Włoszczowska robi od 10 do 15k km w sezonie .. Wiec przestań pie..lić farmazony Edytowane 3 Września 2015 przez cr4zylucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Jeśli Maja ma być odnośnikiem do tego ile Venom jeździ czy nie to dla mnie to jest pier....nie Nie róbcie offtopu o nic. Powinnismy się cieszyć, że jeździ i katuje sprzęt, a nie stoi bezczynnie w domu ;-) Venom, piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Proszę moderatora o usunięcie moich powyższych postów. Przepraszam za offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Pamiętaj że ONA jeździ w sezonie a ja CAŁY ROK niezależnie od pogody jaka jest za oknem,przeczucia mnie nie myliły rama jest pęknięta,przetarłem jedno miejsce papierem ściernym i jest pęknięta,niebawem pokażę nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Mam takie pytanie co do sztycy, jaką długość lepiej wsiąść do Peaka 350 czy 400?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Jak wystarczy Ci 350mm, a nie lubisz nadprogramowych gramów to weź krótszą. Jeżeli masz wątpliwości czy wystarczy to lepiej weź dłuższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Hmm chciałbym już z pewnością kupić ta sztyce. Przy długość nóg 78cm powinien starczyc 350cm czy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Wystarczy ja przy 86cm mam 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Fajnie dzięki. To wezme 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 W razie 19" ze sztycą 350mm można uzyskać około 780mm odległości środek osi suportu-góra siodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 a mi pękła ramka przy suporcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 a mi pękła ramka przy suporcie.. Jakieś zdjęcie możesz dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Nie sądziłem że kiedykolwiek o to zapytam. Zdarzyło się komuś uzbroić Peaka do wyprawy ? Do zabrania Namiot 2,5 kg, śpiwór, karimata i szpej do przetrwania 2 tygodni na Islandii ;-) ( w sumie do 20 kg balastu ) Jakieś sprawdzone mocne bagażniki pasujące do tej ramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 To jest rama bez mocowań dla bagażników,w sieci są torby na ramę bardziej odpowiednie od żelastwa dodatkowego obciążającego ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Darku, swojego Peaka oddawałeś na gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Dopiero wczoraj wybiliśmy stery bo chłopaki na serwisie mają przenosiny do nowego lokalu,dziś odbiorę ramę i wyślę w piątek do nich,Piotr czemu pytasz coś się dzieje z twoją ramą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi