UniqueReflection Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Czy ma ktoś inną propozycję co do sterów dla Peaka 2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudizc Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Kupiłem stery Octane One Warp 1 Taper ZS 44/56 2015, dzisiaj powinny u mnie być. Jak je wbije i porobie testy to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Ok czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Dartmoor Astro też pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Również dzięki za info a z firm jak FSA, Ritchey itd na pewno nic co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Stery Octane One mają minimalny luz na łożysku (po 1,5 roku użytkowania) i czasami tak charakterystycznie klikają, jak się skręca kierownicą. Szczególnie jak nie ma na rowerze obciążenia, lub przy bardzo niskiej prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcys998 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Ma ktoś problem ze sterami Accent HSI-SPRO ja mam, już kilka razy zdarzyło się że zaczynały strzelać po popuszczeniu i ponownej regulacji ok do czasu mycia roweru i tak w kółko. Tak czułem że te stery to pis of szit i nie wiem co mnie podkusiło - chyba cena. po sezonie je wywalę i zapoluje na coś w tym stylu http://www.vpcomponents.com/newen/product_detail.php?id=200 Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Marcys998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 A gdzie taką na polskim rynku i najlepiej w carbon kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 A gdzie taką na polskim rynku i najlepiej w carbon kupić? Ty pytasz poważnie czy sobie jaja robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Oczywiście wiem że google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duratec Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Posiadam Octane One - Stery Warp 1 Taper ZS 44/56. Ponad 3kkm i zero problemów. Przy montażu ciężko wchodziły, jednak drewniany młotek dał rade Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Duratec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Stery Dartmoor Astro po 2 latach i ponad 15 kkm wszystko gra i buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Chyba mój Peak coraz bardziej chce emerytury. Do problemów ze sterami doszedł wgniot przy suporcie.ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 stery dartomoora zamówione , szkoda że wymiana taka kłopotliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Jaką maksymalną szerokość opony przyjmie tylny wideł? Czy 58mm się zmieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Spokojnie wejdzie. Przy 56mm jest sporo zapasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 http://blogrowerowy.pl/wpis/peak-29-scigania-na-szlak/ wczoraj czytałem ten test - bawił się ktoś z Was Peakiem z takim skokiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Według mnie geometria jest przystosowana do 100mm amortyzatorów, więc jeździ na własne ryzyko. I z gwarancją będą też tutaj kłopoty jeśli mu coś pójdzie w główce, ale to są tylko moje myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniqueReflection Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Mam pytanie dot. redukcji sztycy, czy istnieją redukcję karbonowe czy tylko z aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Pilnie potrzebna mi opinia wasza,zauważyłem coś takiego na swojej ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Jeżeli to nie jest zarysowanie (dość ciężko tam zarysować), to niedługo czeka Cię wymiana ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Czyli nowy Peak albo Primal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ewidentnie pęknięta. Do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Rysa symetrycznie z obu stron, znaczy się pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 A jeszcze tak zapytam. Ile sztycy masz w ramię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi