Gekon Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) czyli czarno biała ma tył biały a przód czarny? to wtopa bo sądziłem, że odwrotnie nie no coś kręcicie, na velo w kolejności jest wypisane i zdjęcia ułożone analogicznie. przecież nie jest napisane pomarańczowo czarna tylko czarno pomarańczowa czyli czarno biała powinna mieć tył czarny. ja to tak rozumiem Edytowane 28 Marca 2012 przez Gekon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 heheh napięcie rośnie. Juz niedługo nie będzie o czym gadać. Dla velo czarno biała to ta z czarnym tyłem ale inni uważają inaczej i maja prawo :-) http://ctbike.pl/category/czesci-rowerowe-ramy-rowerowe-ramy-mtb-29 http://rowertour.com/category/czesci-rowerowe-ramy-rowerowe-ramy-mtb-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dlatego jak wpłacałem zaliczke wyraźnie zanotowano "czarny tył" albo przód, sam już nie pamiętam. Okaże się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archdrzewo Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 dzis odbieram mojego PEak dzwonili ze sklepu powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 hmmm a podobno żadna rama jeszcze nie była wysłana. czeski film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ale j@j@ .... Każdy mówi co innego Do mnie maja podobno dzwonić w poniedziałek albo wtorek. Zobaczymy jak to będzie i przy okazji jaki kolor to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raff_pl Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Ale j@j@ .... Każdy mówi co innego Do mnie maja podobno dzwonić w poniedziałek albo wtorek. Zobaczymy jak to będzie i przy okazji jaki kolor to będzie Przysla mbike'a Sorry za offtopic, ale nie moglem sie powstrzymac Edytowane 29 Marca 2012 przez raff_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Wg strony http://www.dobresklepyrowerowe.pl/czesci/ramy-mtb/accent/peak-29/ Ramy są już dostępne :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zapytam tak trochę z innej beczki, do tej ramy przy wzroście 188cm jak długi radzicie dać mostek, z jakim kątem i ile podkładek pod nim? Pytam bo do tej pory jeździłem na za małej ramie z dużą główką i się przyzwyczaiłem do złej pozycji a chcę mieć teraz dosyć optymalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Co do dł. mostka myślę że optymalny będzie 90mm, ja mam ze starego 110mm ale wiem ze będę musiał zmienić na ten krótszy . Kąt standard 5' a co do ilości podkładek to naprawdę samemu trzeba popróbować ( raczej każdego czeka taka zabawa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ot i się skończyły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Sifo - dodaj, jaka kierownica, ale jesli bez skrajnosci, to zacznij od 100mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Kierownica prosta, myślę, że 600mm, np.: http://allegro.pl/kierownica-truvativ-2011-stylo-t20-600-31-8-195g-i2230264195.html lub http://allegro.pl/kierownica-truvativ-stylo-t30-czarna-31-8-60cm-i2234889143.html Za mostkiem teraz patrzyłem i np. coś takiego: http://allegro.pl/mostek-kls-race-90mm-kellys-white-i2178530315.html na allegro są rozmiary od 90mm wzwyż lub może takie coś http://allegro.pl/passion-carbon-mostek-ahead-do-mtb-nowy-i2239283461.html Do tego jakieś niskie stery, np. http://allegro.pl/hs90-stery-aest-polzintegrowane-lekkie-wytrzymale-i2187858913.html No i podkładki tylko też nie wiem ile, jestem skłonny nawet dać je nad mostkiem aby nie skracać strasznie sterówki. Pytam o to bo obecnie mam kierownicę riser jakieś 640mm, sterówka długości 20cm i mostek z dosyć dużym kątem i chyba 110mm także zupełna odwrotność a nie chciałbym po zakupie być zmuszony do kolejnej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ot i się skończyły.. Kurde to było szybkie :/ Zastanawiałem się nad tą ramą, ale popyt chyba mi ułatwił decyzję ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archdrzewo Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 dziś w końcu udało mi się odebrać ramę Pozdrowienia dla obsługi sklepu EBAR z Grudziądzu moja rama czarno-biała ma czarny przód a biały tył (przy doborze kierowałem sie analogią do ramy czarno-pomarańczowej ale niech będzie) hmm w zasadzie biały wpada w kremowy i oczywiście lakier połysk planowałem biały zacisk podsiodłowy ale gryzł sie z kremowym ups białym tyle narzekań, rama jest pięknie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Czyli też najprawdopodobniej dostanę czarno-białą na odwrót .... no szkoda. Te czerwone wstawki akurat nie będą mi pasowały... Ale z drugiej strony olać to, nie kolorem się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 moze ktos wrzuci jakies fotki ramy ? bo co innego katalog a co innego zdjecie z kanapa w tle ! : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 jasskulainen w poniedzialek mam miec rame to sobie zobaczysz, a ja zobacze czy twoja przerzutka przednia sie w niej zmiesci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Gekon a o jakiej przerzutce mowa? Ja mam Deore i mam nadzieje że nie będzie żadnych problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 shimano cx70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 To ta rama ma mocowanie przednich przerzutek na hak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 nie ma, ma mocowanie na obejmę 34,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No chwalcie się ! Nikt nikt więcej nie dostał ramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja mam dzwonić i pytać w czwartek ale i tak nie wiadomo :wallbash: chyba jajek do świecenia nie zawiozę nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dzwoniłem, jutro powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi