Kołek Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam Jak w temacie, zna ktoś taką markę rowerów -Carrara? Jest to duńska firma, strona internetowa nie działa. Wrzucam zdjęcie roweru i proszę o opinie czy to dobry sprzęt i ile może być warty. Sprzedawca podaje tyle: Typ ramy: Slope w ultralight 100% jednokierunkowo tkane 12k monocoque z włókien węglowych niskiej wagi 950 gramów lakierem i dekoracją (waga jest stosowana do rozmiaru 56 cm ramy). Hamulec dźwigni zmiany biegów: Microshift ze zintegrowanym SBR102B modelem zmiany biegów Hamulce: Promax. Suportu: FSA BB 4000 Pełna kaseta z zewnętrznymi łożyskami Opony: Kenda K opon wyścigowych-191 Pedały: Welgo W-41 SPD Kompatybilność - Waga 258 gramów. Siodło: Active do wyścigów. Sztyca: Carbon Waga: około 8 kg Z tego co wiem to sztyca i chyba mostek i kiera to ZOOM carbon, przerzutka tył to DuraAce. Rower jest używany, rocznik 2010. Dodam, że chcę kupić swoją pierwszą kolarkę (wcześniej AXC/FR więc na szosie mało się znam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Co prawda na rowerach szosowych się nie znam , ale posiadam ramę MTB właśnie tej firmy .Carrera , model Fury . Jest naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kołek Napisano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Już znalazłem dokładne info na temat tego roweru. Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.