Gość zuzelek Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Witam, Wydaj mi się, że wymyślona przez "adminów" pisownia tematów jest mocno przesadzona. Dostałem już chyba 4 ostrzeżenia bo nie wstawiłem [ ] to jest jeszcze zrozumiałe OK. ALE Karanie jakimiś ostrzeżeniami za napisanie czegoś z dużej litery to już lekka przesada. Wyczytałem równieŻ, że jak ktoś pisze z błędami to jego posty też będą usUwane. P.S. Proponuje zająć się merytorykĄ, a nie gramatyką i wyglądem!!!!!!!!!!!!!!!! aaa, napisałem post w złym miejscu. Zgłosiłem to któremuś moderatorowi z prośbą o przeniesienie. No i dostałem ostrzeżenie. BRAWO!!!!!! i przeniósł. DO KOSZA ;-)))
Pavvel Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Well, to Twój problem, że nie stosujesz się do regulaminu, jak również do Netykiety. Być może warto się dowiedzieć, że w sieci pisanie czegoś dużymi literami to krzyk. A nikt za bardzo nie lubi, jak się na niego krzyczy. Czy to się komuś podoba, czy nie, ciągle jeszcze (na szczęście!) obowiązują nas jakieś zasady pisowni i jak najbardziej popieram "zamordyzm" w tej sprawie I znów, kultura wymaga, by starać pisać się poprawnie i tak, by interlokutor nie musiał używać dwudziestu słowników, by zrozumieć co mamy do powiedzenia. P. Ps. A tak zapytam, czemu na ten przykład co którąś literę piszesz dużą, tak zupełnie bez sensu? Po to, żeby pokazać jaki cool jesteś, czy że masz w głębokim poważaniu pisanie poprawnie, czy też żeby wkurzyć "kolorowych"?
Schwefel Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Mógłbym się podpisać pod tym co napisał Pavvel. Dodam tylko, że rejestrując się na tym forum musiałeś zaakceptować jego regulamin. Nie chcesz go respektować, droga wolna, nikt cię tu nie będzie na siłę trzymał.
Mod Team Pixon Napisano 20 Września 2011 Mod Team Napisano 20 Września 2011 ,proszę cię nie rób wstydu naszemu miastu. Bo ktoś pomyśli, że w centrum polski ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem regulaminu i się niepotrzebnie o to kłócą.
lukasz78 Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 ,proszę cię nie rób wstydu naszemu miastu. Bo ktoś pomyśli, że w centrum polski ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem regulaminu i się niepotrzebnie o to kłócą. Czy to się komuś podoba, czy nie, ciągle jeszcze (na szczęście!) obowiązują nas jakieś zasady pisowni i jak najbardziej popieram "zamordyzm" w tej sprawie - Pavvel Kto słownikiem wojuje, od słownika ginie
Mod Team mrmorty Napisano 20 Września 2011 Mod Team Napisano 20 Września 2011 A jak gruby jest ten słownik... ??? Tak na poważnie - mimo czterech ostrzeżeń nadal masz w poważaniu zasady tu panujące. Do mnie przynajmniej prośba o przeniesienie nie trafiła więc po co te pretensje. Chcesz się pożegnać - nie ma sprawy, pomacham Ci jeszcze białą chusteczką Zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.