pager Napisano 19 Września 2011 Udostępnij Napisano 19 Września 2011 chciałem sie dowiedziec cos o duro fr20, dokładnie dobry bedzie do freeride? I na jakies takie średnie skoki? Na dropa tak metrowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Metrowego dropa to można zrobić na XCP bez problemów... Duro FR20 wytrzyma wiele jak nie jesteś worem ziemniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heb89 Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 bardzo sredni amor, szybko lapie luzy i wydaje dziwne dzwieki, praca tez nie zachwyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roslina Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A ja uwazam ze wystarczy Ci na sam poczatek tym bardziej ze w tej cenie nie kupisz nic lepszego lub nawet nic innego.Sam jezdze na tym amorku i do wyboru byl tylko cargo ale zwiazku z tym ze xcr-em jezdzilem 1,5 sezony w tym cala zime nawet -24 stopnie i wytrzymal to wzialem duro.Troszke miekki jest i regulacje tlumienia twardosci sa slabo wyczuwalne(mala roznica miedzy skrajnymi ustawieniami).Pewnie znajda sie tacy co powiedza lepiej pike lub przynajmniej dirt jump uzywany,ale pomysl moze ktos poprostu chce sie go pozbyc i tak pisze,wedlug mnie to napedzanie rynku wtornego i nie daj sie zwiezc.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1991 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Powiedz ile masz pieniędzy do wydania i czy interesują Cie uzywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Października 2011 było mnóstwo na ten temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.